scheisse

Åh nej, vad jag inte har någon lust att åka och jobba nu. Det är ju lixom inte ens kul.
Men nu är jag ju iaf 100 % säker på att jag inte vill ha något kassa jobb när jag blir
stor. Nu har jag stått i en kassa i 3 år och nu får de räcka, tur att jag bara har 1 år
kvar sen hoppas jag på att ha ett löneekonomi jobb. Men nu ska jag göra
iordning de sista sen blir de jobbet i några timmar. SUCK

2009

Det är alltid svårt i början när man nu ska lära sig att skriva de nya årtalet. Nu har jag ju lärt mig att skriva 08, då ska man istället lära sig att skriva 09. Det är inte lätt när man hittar alla dessa I-landsproblem. Men det är ju bara att bita i det sura äpplet och gör de man måste.

Just nu vet jag faktiskt inte riktigt varför jag sitter vaken, jag är trött och skulle gärna lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl boxen. Men av någon anledning så håller Jonas mig vaken. Eller snarare jag vill vara vaken med honom. Mycket mysigare när man får somna tillsammans, men det kommer nog inte bli så idag. För jag känner att sängen skriker efter mig.

Idag har jag inte gjort så mycket mera än att ha sprungit runt lite i Kungens Kurva, medan jag väntade på att Jonas skulle sluta jobba. Så det blev en tripp på IKEA för att köpa nytt tyg så jag kunde sy mina gardiner in till sovrummet. Det blev riktigt bra och känns faktiskt som ett helt nytt rum, mycket mysigare och nu ser man vår fina Thailands lampa oxå.

Men nu ska jag ta och avrunda för att lägga mig, sen imorn blir de tvätta och sen eventuellt måla om träpanelen i köket. Vi får se vad vi orkar imorn. Sov så gott.

RSS 2.0