pencillin i 4-6 månader

Jaha då var jag hos doktorn igår och fick det bekräftat att jag har urinvägsinfektion (IGEN) och denna gång fick jag även veta att jag gått med det i över en månad. Det kunde doktorn veta genom att jag berättade vilka symtom jag hade. Nu är det ju så att de senaste 2 åren så har jag haft urinvägsinfektion minst 10 ggr och det är alldeles för ofta, så nu ska jag gå till en läkare som ska skriva ut en pencillin kur som jag ska äta i 4-6 månader (jävligt kul)

Det känns ju skit, har inge vidare lust med de. Sen har jag funderat på om de verkligen är bra för kroppen att äta så länge eftersom att antibiotika är ganska så starka grejer. Men vi får se vad läkaren säger, han vet väl antagligen bäst..

Har varit hemma i 2 dagar nu, men imorn ska jag jobba och önska mina kära arbetskamrater ett gott nytt år =) sen åker jag och Jonas direkt ner till Småland. Det ska bli super mysigt.

Ha en underbar dag imorn och inled det nya året med någe bra.

Gott Nytt År

/Malin ♥

raketsäljaren.

Mina dagar har bestått av jobb sedan annandagen nu och fortsätter fram till nyårsafton, sen ledig nyårsdagen och sen har vi den "underbara" inventeringen på 2 jan. Men det känns ganska så okej faktiskt för att jag står och säljer raketer så det är lite omväxling från det vanliga jobbet. Men efter det så har jag bestämt mig för att vara lite ledig innan jag börjar i skolan. Och för er som inte vet så kom jag in på min utbildning så jag ska börja läsa till löneekonom den 21 jan.....


image172image173




På nyår så har jag och Jonas nu bestämt att vi ska åka ner till Småland och fira tillsammans med hans föräldrar och vänner, det ska bli trevligt. Vi åker direkt efter att vi har slutat jobba så vi kommer väl vara nera runt halv 7 men det blir najs, vi lär ju vara väldigt väldigt hungriga när vi kommer ner. Men det blir ändå lite skönt att få komma iväg ett tag.


image174


Det vart inte så himla mycket skriva nu, men jag ska snart till doktorn så jag kanske skriver mera ikväll. Innan det så ska jag mixa en smoothie i mixer jag fick av Jonas i julklapp *yes yes yes*

/ Malin ♥

dan efter dopparedan.

Idag är det då den dagen jag alltid tycker är så seg, det finns ingenting att göra. Alla affärer är typ stängda och alla är bara hemma med sina familjer. Iofs är det idag som är den stora fest dagen typ, alla går ut ikväll. Fast inte jag, har ingen som helst lust med de. Så min dag idag kommer bestå av att glo på film och ligga i sängen och vila.

Igår var det julafton och det var mysigt, hade en helt okej dag. Fick många fina presenter som jag är super nöjd över. Vi åt, fikade och delade ut julklappar. Sen blev det att vi spelade sällskapsspel som alltid, vet inte riktigt vad det är med min familj men alltid när det är någon högtid så spelar vi alltd spel på kvällen.... Det var samma sak när de var påsk. Fast jag tycker det är ganska skojj och underhållande så det är bra.

Men jag hoppas att alla har haft en super mysig jul och att alla är nöjda med sina julklappar.

Föresten, är det någon som vet vad de ska hitta på på nyår?

/ Malin ♥

jul jul strålande jul

eller vad är de man brukar säga? Jag känner inte för att fira jul alls just nu, har haft mera julkänsla innan än vad jag har just nu. Sen är jag väl inte på det bästa humöret just nu heller, Jonas åker ner till Småland om typ 1 timme, det känns ju sådära. Hade gärna haft honom här hos mig. Men vi får klara detta och vi ska ju ha våran julafton på onsdag när han kommer hem, det kommer bli massa massa mys.

Kvällen igår blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig och det var mitt fel, förlåt. Men eftersom vi är bäst så blev det bra tillslut iaf.

Har inte så mycket mera att skriva idag, hör av mig mera imorn....

Ett liv utan dig finns inte på världskartan!

/ Malin ♥

shit det är så jag skäms.

Det kan verkligen inte vara lätt att vara både en nolla och dum i huvudet. Man har alltid personer här i världen man tycker mindre om och ibland måste man få ut lite ilska. När jag är arg så skriver jag helst. Usch Usch Usch inte ens en Extreme Make Over skulle funka på dig.

Men men, nu har jag jobbat klart iaf. Nu jobbar jag inte fören på annandagen nästa gång och det känns skönt. Är verkligen sjukt less på de stället fast att dagen idag har varit helt okej. Det kändes skönt att få gå hem kl 19 när alla andra skulle jobba kvar till 22. Nu sitter jag bara här hemma och hoppas på att Jonas ska komma hit, vill vill vill.

Men imorn ska jag och Jens ta en tripp in till stan för att fixa våra julklappar så det kommer nog att bli en heldag så det ska bli mysigt, sen blir det myspys hemma med Jonas.

Igår hade jag verkligen den mysigaste dagen på länge, åh jag vill bara backa tillbaka tiden och göra om gårdagen. Natten var oxå massa mys, ville inte riktigt gå upp imorse skulle ha velat ligga kvar och mysa med min sötnos.

Älskar dig mest av allt Jonas ♥

/ Malin

vad är jag värd?

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[x] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr


ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr


DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[x] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[X] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[x] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[x] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[x] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd:
38 900 kr

Det var mycket pengar, men inte tillräckligt för at få köpa mig.

kan man aldrig få må bra?

När man mått så himla dåligt över allt trassel så ska man få mens och sådan sjuk mensvärk. Idag har jag haft så himla ont så jag knappt kunnat stå, det är lixom strålat sig ut i ryggen så att de stuckit till där. Åh jag är bara så sjukt less på de mesta och har ingen lust med något idag. Men imorn är jag ledig och jag behöver nog vila, sen ta nya tag och jobba på onsdag och torsdag. Snart är det jul och mys men jag önskar att jag hade fått vara med alla jag tycker om, just nu är jag ju utan den jag tycker mest om vid jul. Men vi tar igen de på nyår istället sötnos.

/ Malin ♥

image171

snart en ny dag.

Jaha då var denna helg slut och jag har inte gjort mycket men ändå är jag trött, får det inte riktigt att gå ihop. Men idag var jag iaf i Salem och kollade när Jens spelade match det var ju spännande och bra, synd bara att de förlorade. Men Jens du var isens kung.

Imorn blir det jobb igen, vi får se hur det går. Men jag hoppas att det blir bättre, ska känna efter iaf så får vi se hur det blir i fortsättningen. Men jag ska prata och vara med Susann imorn och på kvällen har jag ju blommor så då får jag vara för mig själv och göra de som behövs, så det är ju bra. Om det inte blir ändring på de med som allting annat.

Men men jag hoppas att ni alla har haft en skön och mysig helg.

/ Malin ♥

8 dagar kvar till julafton

en stor påse med skit.

Just nu är jag bara så himla less på mitt jobb, önskar man kunde lägga de i en stor påse med skit. Hatar det faktiskt just nu om jag ska vara ärlig. Folk förändras, är snälla och trevliga i början och nu har de blivit som huggormar som bara hugger en hela tiden. Bara för man är stressad eller nu vad fan dit problem är så ska det inte gå ut över anställda, det är din personal och den ska du ta hand om. Ni 2 leker som två 6åringar och ni kommer inte att klara att driva en butik utan ni kommer leda den dära butiken ner i dyngan.

Jag vill inget hellre än att komma in på skolan nu så jag slipper jobba. Men en nackdel finns det, jag vill ändå jobba för att en mycket bra kompis och min favvo tjej jobbar där och jag vill inte mista kontakten med henne. Så jag vet inte alls hur jag ska göra, om jag ska ge det en chans eller om jag bara ska skita i det nu. Jag ska fan inte behöva må dåligt över att gå till jobbet. Då är det någe som inte stämmer och i övrigt så trivs jag med mitt jobb det är bara personer detta sätt att behandla personalen jag inte klarar av mera.

Fundera på att prata med dem, men de känns inte som om de är någon mening för att det kommer typ skämtas bort om båda är tillsammans eftersom de går på lekis.

Ni föräldrar som inte har någon lekis plats till era barn kan ju alltid skicka dem till Plantagen, eftersom vi redan har två stycken 6åringar. Välkomna!

/ Malin ♥

dagen före helg.

Denna veckan har enbart bestått av jobb och jag är sjukt trött på de nu. Men ska ta mig i kragen och gå till jobbet idag med, för sen är jag ju ledig hela helgen. Men som sagt det har ju hunnit hända en del annat, på jobbet igår så kom det in zigenare och de var 5 st (självklart, de klarar inte att sno själva) och när det kommer in sånna så ska vi i personalen gå runt och plocka i närheten av dem, för att irritera och hålla koll så de inget kan sno. Men sen när de och då blev dem galna igår och skulle kasta blomkorgen i huvudet på mig och sa åt mig att jag ska säga till mina jävla arbetskamrater att låta dem vara ifred. Björn var i närheten då så han blev galen och sa åt dem att gå innan vi ringer polisen. Så det är ändå ett händelserikt jobb man har, inte alla dagar zigenar idioter vill kasta julgrupper i huvudet på en. Sen har det vill inte hänt så mycket mera som är värt att skriva om.

Igår kom Jens hit när jag hade slutat för att vi skulle umgås lite, det känns som om sånt inte hinns med för att han tränar hela tiden och jag jobba bara hela tiden. Så igår fick vi tillfälle så då kollade vi film och spelade tvspel, skoj skoj. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, om jag kanske åke hem till mamma o pappa eller hur de blir. Kommer vara skit trött ikväll, så det kanske blir att bara åka hem och lägga sig i soffan och gosa med kissen.

Hoppas ni alla får en bra helg.

Puss och kram ♥


image168image169image170

det gäller att vara nogrann.

Nu är det måndag och helgen är slut, det har varit en skojjig och händelserik helg. Fredagen började med jobb och slutade med att jag satt och kollade på idol-finalen, säger inget om vinnaren för att jag vet inte riktigt vad jag tycker om de. Det enda jag vet är att jag tycker att vinnarlåten lät precis som alla andra låtar, fast med en annan text.

I lördags så var det julbord med jobbet och jag var super taggad eftersom att jag visste vad som väntades, en super kväll med mina tjejer på jobbet. Dagen började redan kl 2 då vi sminkade oss och drack trevliga drinkar hemma hos Maria, vi hann även med lite spännande prat. Sen så kom Ricky och hämtade oss, för att skjutsa oss till deras nya lägehet. För att jag och Maria var så himla spända på att få se vad Susann hade valt för tapeter. Det var iaf skit fint. Sedan bar det av till Torekällberget där resten av Plantan gänget stod och väntade. Maten var helt okej, desserterna var mycket goda och sällskapet var toppen. Fast som alltid tycker man om vissa mera än andra.

Igår gjorde jag inte mycket alls, städade och julpyntade lite. Så nu har jag fått till stämningen lite, det blir att köpa julgranspyntet imorn. Sen gjorde jag inte mycket mera den dagen.

Idag är det den 10 dec och namnet i almenackan är Malin, så grattis! (haha) Nej men skämt å sido. Idag har det varit en väldigt nervös dag, har nämligen var i den nya skolan jag sökt på intervju och skrivit ett matte och svenska test. Det var nervöst och jag tror det gick bra, eller det kändes bra iaf. Så jag får se hur det går, de skulle höra av sig så fort som möjligt iaf och jag hoppas verkligen jag kommer in för det känns så himla rätt och jag vill verkligen gå där, så nu är de bara att hålla tummarna tills det att det kommer ett mejl i min inkorg från Frans skolan. Åkte tåget tillsammans med mamma hem idag och nu ikväll har jag bara suttit vid tvn för att kolla på nobelbanketten och få se vad alla kungligheter har på sig, de är alltid skojj. Men nu är det nog dags att lägga sig, för jag ska upp och jobba imorn. Känner inte de minsta för de, men vad ska man göra lixom. "money money money"

Jag lägger upp bilder ifrån helgen lite senare, har nämligen inte lagt in de från kameran ännu.

Puss ♥

Jul-Gott Lista

Så här tycker jag:

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill (mm mm mm)
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt

JAAAAAAAAAA

Jag fick mitt brev idag från skolan jag sökt.... och i det brevet stod det att jag var utvald för att få komma på intervju och sen få skriva de två tester man ska skriva :D åhh jag skuttade till av glädje. Nu har jag bara en jobbig sak kvar att göra imorn, jag ska be min chef om ledigt så jag kan åka upp till skolan, vi får se hur det går och hoppas på att han är på bra humör. Tycker nämligen det är lite jobbigt att säga "nej" och ta ledigt och sånt med honom, för att han verkar jämt så himla besviken och arg typ.... eller jag vet inte riktigt hur jag ska förklara.

Men shit vad jag längtar tills på lördag nu, det ska bli så grymt roligt och jag är verkligen taggat till 1000. Åh nu har jag min outfit klar oxå så det känns extra skönt :D YEEEEES även lite alkohol är fixat, så nu är det bara att börja festa ;)

Nu har jag inte så mycket mera att tillägga i mitt glädje inlägg, men jag åter kommer. Ha det sött.


måndag

Har nyligen klivit upp ur sängen och kommit ut ifrån duschen. Sitter nu och samlar kraft för att orka gå och göra mig lite frukost, är AS hungrig. Idag blir det att jobba mellan 12-20 sen ska jag hem och fixa och dona lite.

Vaknade dock sjukt besvken idag, drömde inatt att det var världens snöoväder och det kom hur mycket snö som helst, men ack när jag klev upp och gick och titta ut genom fönstret så regnade det och inte fanns det någon snö. Nu vill jag att snön ska komma, vi är ändå inne i december, SNÖN VAR ÄR DU?

Igår var det sista ansökningsdan till min skola jag sökt, nu har de dock förlängt de til den 10:onde. Men jag vill bara att tiden ska gå nu så jag får reda på om jag kommer in eller inte, jag vill vil vill så himla gärna komma in på denna skola det verkar bra.

Nej nu ska jag ta och gå och göra mig i ordning och äta frulle så kanske vi hörs någe mera sen när jag kommer hem från worket. Hoppas det är Maria som stänger idag, dem dagarna är alltid roligast.

P.S  Lääääääääääängtar så sjukt mycket till på lördag =)  D.S

image165                   image166

Malizzle

            

1. Ditt namn:
- Malin


2. Ditt gangsternamn: (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle):
- Malizzle


3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska):
- Black Cat


4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor):
- Jag har ju inget mellan namn =(


5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mammas förstanamn):
- Petmaewa


6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka):
- Red Cola


7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn):
- Kristina


8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina husdjur):
- Black kisse


 


   

inget bättre för mig.

Ta fram telefonboken i mobilen


Har du kysst nummer 7?
Nej, Christian har jag inte kysst

 

Brukar du vara med nummer 19?
Nja, brukar träffa familjen Hjort ibland

 

Gillar du nummer 25?
Hehe ah Jonsson hon är skön hon

 

Är nummer 3 din bästis?
Nej, men någon som står mig väldigt nära.

 

Är nummer 18 en sötnos?
HAHA, det är hemnr:et

 


Älskar du nummer 16?
Hehe nej, men Fredrik är skön han

 


Är nummer 22 bäst ?
Japp, Jens är bäst

 

Va du med nummer 23 idag?
Nej jag har inte träffat Johannes idag.

 

Går nummer 5 i samma klass som dig?
Har gått ut skolan, men Camilla gick i min klass.

 

har nummer 30 en likadan mobil som dig?
Nej, Lovisa har en Motorola telefon tror jag.

 

sista nummret är sämst?
Nej Victoria är min barndomsvän och hon är inte sämst


 

 

image164

 


 



1:a december

Julkalendern heter En riktigt Jul och chokladen smakade utmärkt. Ja då var det december och det betyder att det inte är många dagar kvar till jul. Det betyder oxå att det kanske är dags att börja köpa julklappar. Jag som inte ens har börjat fundera på vad jag ska köpa. Jobbar en hel del nu i december så det kommer att klirra till fint i plånboken i januari sen.

Helgen tillbringar jag med Jonas, idag blir det bara att äta middag och kolla på tv. Har även gjort årets dörrkrans så nu börjar man få lite julkänsla. Sen imorn på dan så åker vi upp till Stockholm för att gå på julmarknad och kanske att jag kan hitta någon julklapp då oxå. Skulle behöva köpa Jonas julklapp, men det kan jag ju inte göra när han är med.

Måndag ska vi köpa julgran, vi ska inte sätta upp den ännu. Men så man har den hemma iaf, för att de finaste kommer att ta slut fort nu, många som vill ha granar.

Jag längtar verkligen, det känns som om det kommer att bli en av de bästa jularna på länge.


RSS 2.0