vänner?

Jag kallar det inte vänner, det kommer 1000 bortförklaringar hela tiden och man fyller 20 år i gång i livet... Då tycker jag att man kan offra sig och ställa upp.. Jag skulle inte välja bort en kompis 20års fest. Men detta har ju bara gjort allt lite tydligare och visar vilka som verkligen bryr sig och är riktiga vänner. Trodde inte man ni kunde göra såhära. Är det inte så att vänner är det viktigaste man har? Det trodde jag iaf.

/ Malin

20 år idag

Idag är de min dag =) fyller 20 idag och har redan hunnit med en massa. Var i skolan i morse och skrev prov i löner sen så åkte jag in till stan för att handla lite kläder, sen bar det av hemåt....

Har inte hunnit få några presenter förutom av Jonas och det var världens bästa present vill jag lova =D tack så mycket älsklingen min.....

Ska hem till mamma o pappa vid 5 då det blir fika med släkt och lite sådära, trevligt värre =)

Ha en bra dag alla, för de ska jag ha...

FEST på lördag =D

/ Malin ♥

Glad Påsk

image186Har haft en liten bloggtorka, tycker inte att det är så speciellt kul längre. Men jag ska nog kunna skramla ihop ett par rader om vad jag gjort den senaste tiden. Vi kan ju börja med att jag har jobbat en massa efterso jag inte haft så mycket att göra i skolan, eller snarare jag har gjort det jag skulle ha gjort tidigare så jag har varit klar när lektionen kommer och då har det inte varit någon mening att gå på den.

Sen kan jag med ett stort leende på läpparna berätta att jag fått mitt nya jobb, men att jag måste få en spark i baken och beräta det för min chef så att han vet om att jag inte kommer att vara kvar speciellt länge till. Vart det är berätar jag inte ännu, men det kommer de med så småningen om. Tänk om min chef läser lixom :p

Men sen är de väl inte mycket annat som har hänt, just nu ligger jag hemma dunder förkyld och med feber. På torsdag fyller jag år för er som glömt bort det och på lördag blir det 20års partajj, ska bli skoj.

Men nu ska jag ta och kurera mig lite, men vi hörs. Ha det bra all och hoppas att ni haft en bra påsk =)

/ Malin ♥


suck

image185


Idag har inte vart någon bra dag, jag vaknade och var på dåligt humör. Gick och tränade vart då på bättre humör, men nu är jag hemma igen och ingenting blir ju som planerat... Aja man får väl göra de bästa av situationen, men ändå är grymt besviken iaf. Det blir saker jag ska komma ihåg framöver. Nu har jag inget mera att skriva, behövde skriva av mig lite bara.

Malin


fåglarna sjunger för mig.

Onsdag idag, vaknade för någon timme sen har suttit och gjort mina lönar. Passar på medans Jonas sover så jag kan vara på hans data. Det känns 100 ggr bättre, eftersom jag skriver en massa siffror så vill jag inte ha de ovanför bokstavstangenterna då blir man ju galen. Eftersom jag bara har min bärbara data så får jag sno Jonas när han sover. Jag gjorde några månaders löner iaf, så nu har jag bara 2 kvar, de tar jag senare. Orkar inte just nu....

Igår var det 2 timmars träning med Jens det var skoj och skönt. Alltid kul att ha någon att träna med, då går tiden mycket fortare och det blir MYCKET roligare. Vi ska traska ner dit idag igen när han slutat skolan och köra ett pass, men det blir inte så mycket armar idag, jag har nämligen träningsvärk. Lite går, men inte allt för mycket. Vi körde mest armar igår så det är inte så konstigt.

Sen lär det ju bara bli plugg och tv tittande idag, onsdagar är de bästa tvdagarna, då njuter jag.

Men nu ska jag nog ta och gå och diska, men vi hörs.

Hejpa

regning måndag.

Regnet droppar, regnet droppar......

Måndagen har bjudit på en lunch med Lovisa på stan, det var så länge sedan vi sågs och jag har verkligen saknat dig. Detta måste göras om snart igen och vi måste verkligen ses oftare än vad vi gör. Det vart en lite tripp på stan oxå, men där handlades det inte mycket, eftersom pengarna inte riktigt räcker till de....

Jag gick hem till mamma och pappa efter de för att laga ett par av mina byxor samt att jag hämtade några skivor och lite sådära, sen var det bara full fart hem och gosa lite med Kissen och skriva rent mitt referat jag ska lämna in imorn. Vart faktiskt riktigt nöjd, brukar inte vara de men idag har jag verkligen lyckats..

Vid halv 4 så bytte jag om och gick sedan ner till gymmet där jag sprang en stund och sen styrketränade i 1 timme, så grymt skönt. Tiden gick så fort när jag gick där i min egen lilla värd och bara pressade med vikterna och tog verkligen i. Hoppas det känns i hela kroppen imorn att jag tränat, jag tycker nämligen det är lite skönt att ha träningsvärk för då vet jag att kroppen har fått jobba hårt *YEEES*

Nu blir det en dusch sen måste jag laga mat, efter det blir det att kolla lite tv och öppna ekonomiböckerna måste jag nog göra oxå. Men innan jag gör allting detta så ska jag beställa en dansmatta. Det kommer bli så skoj här hemma om kvällarna sen.

Men jag får önska er en fortsatt trevlig måndag. På återseende.

/ Malin ♥

image184

inte en minut eller dag försent.

Nu har det varit väldigt dålig uppdatering på sistonde, men jag har inte haft någon lust och inte tid heller för den delen. Men nu ska jag ta mig lite tid att skriva och berätta lite vad som har hänt på sistonde. Det är inget speciellt som hänt men men. I måndags var jag ledig från skolan, men de ringde från jobbet så jag hoppade in och jobbade mellan 15-20.15 det var kul att få jobba lite och träffa folk igen =)

Tisdags var det skola som gällde sen ner på ett tränings pass på friskis och svettis, det var skönt. Under onsdagen så var jag på arbetsintervju men jag berättar mera om den när jag vet hur de gick med jobbet. Sen hade jag och Jonas en skön dag där vi bara umgicks och det var verkligen så skönt vi åkte runt och fixade saker vi behövde ha hem. Imorse när klockan ringde och jag skulle gå upp så var jag så himla trött att jag inte ens orkade öppna ögonen så jag satte på snozen för att jag tänkte jag kanske skulle bli piggare, men så var ju inte riktigt fallet. Nästa gång jag vaknade så beslutade jag mig för att vara hemma och åka in till skolan endast för provet. Vi hade prov i word och det gick skit bra, tror jag kanske får alla rätt ;)

Jag vet iaf att jag fått VG på löne provet vi hade för någon vecka sen, men de är lite ovant nu när de är "högskola" då man inte längre kan få MVG på sina prov och inlämningar. Där är de VG som är de högsta och finaste betyget.

Imorgon ska jag ner och träna när jag vaknar och sen ska jag hem till mamma en stund för att fixa och laga mina favvo byxor som har gått sönder. Sen imorn kväll är det Let´s dance som gäller och sen vet jag inte vad som händer mera.

Men jag hoppas att ni alla har det bra där ute =)

/ Malin ♥

lördag.

Jag vet att jag lovat lägga upp bilder på badrummet vi gjort i ordning men jag har verkligen ine orkat, men jag kanske tar och gör det imorn och man har lust. Ikväll blir det bara att ligga hemma och kolla på melodifestivalen iaf, ENSAM =( Jonas är ute med jobbet så jag får sitta här och mysa för mig själv. Men han kommer nog inte så sent.

Har inte gjort så mycket alls den senaste tiden, mest bara vart i skolan och när jag kommit hem så har jag pluggat. Jag har blivit riktigt nervös oxå, jag ska få reda på mitt löne prov på tisdag och jag vill verkligen ha klarat de. Man fick typ bara ha 5 fel för att få godkänt. Jag tror någon sa något om att det var typ 50-50 av klassen som hade fått IG och VG så jag hoppas verkligen på det andra.

Men nu vill jag bara önska er en skön lördag.

/ Malin ♥

RSS 2.0