målar målare malin

Idag är jag MMM "målar målare malin", jag och jonas har nämligen vart och köpt färg idag så vi håller på att måla om i badrummet, eller inte vi JAG håller på att måla om i badrummet. Det blir en brun,grå,beige färg på en vägg och sen blir det 3 ljusa för annars hade dte inte fungerat. Vi tänkte nämligen göra alla mörka först men detta blev bättre. Det kommer nog bli rikigt fint när jag få göra klart där inne.

Imorgon är det skolan som gäller och det ska bli skojj har 2 lektioner och det är sköna lektioner. Undra om vi kanske får reda på proven imorn :O fast det var ju bara 2 dagar sedan vi gjorde de undra om dessa lärare verkligen är så snabba?!?!?

Men men jag lägger upp lite bilder när hela badrummet är klart så blir det bra. Hoppas ni har det bra alla.

/ Malin ♥

sällskap.

Nu är Jonas iväg med Fredrik och handlar lite, men de kommer snart och jag vet inte riktigt vad som händer då men det lär ju antagligen bli någe film och sådära. Det blir bra =) jag önskar bara att alla i denna värld skulle kunna få träffa min lilla Kisse, åh hon är min favvo och jag skulle inte klara mig utan henne. SÅÅÅÅ himla söööt ♥

image182image183

ett nytt försök.

Nu hade jag tänkt göra ett nytt försök om att skriva om vad som hänt i veckan eftersom det försvann sist och jag blev väldigt arg. I måndags var jag ledig ifrån skolan men klockan ringde redan kl 7 ändå, för jag och Jonas skulle och lämna Kissen på Animalen för en kastrering och vaccination. Vi fick lämna in henne och hon fick sig ett halsband och så fick vi bara veta att vi skulle hämta henne kl 16. När vi kom tillbaka så fick vi vänta en stund sen kom hon med Kissen som fortfarande var lite groggy efter narkosen. Men det gick bra och hemma sen gick det fint oxå. Hon skulle därimot hålla sig lugn de första dagarna men det är inte lätt att hålla en galen katt lugn.

Här sitter jag nu och det är torsdag, har suttit sedan 11 tiden och pluggat löner och nu orkar jag verkligen inte mera, är helt slut. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på nu, men jag vet att jag måste ner en snabbis på stan sen för att handla nytt block och lite sådära. Jag får se om jag får med mig Jonas eller om jag blir ensam. Men jag tänkte att man kanske kunde åka ner och handla det och äta samtidigt men vi får se vad han säger. Jag har nämligen ingen lust att laga mat idag =)

Eller juste jag kanske ska ta och kolla på Lejonkungen, jag vet nämligen att Jonas har den på sin data så han får nog fixa det till mig.

Är ledig fram till måndag nu då jag har prov. Jag har inget annat än plugg planerat till helgen, eller jo Jonas pappa och syster kommer upp på lördag och byter bil, så då skulle vi väl hitta på någe med dem oxå. mys mys.

Ha de bra så länge.

/ Malin ♥


ARG

Nu hade jag suttit och skrivit ett jätte inlägg men vad händer, jo skiten försvinner....
Jag tar igen det imorn för jag orkar inte just nu är för arg... Berättar om min kastrerade katt då.

Natti

jalla jalla.

Ta fram din mobil

Vad har du för bakgrund?
en bild på Jonas
Ringsignal?
det är någon som finns i mobilen för tillfälligt
Hur mycket batteri har du kvar?
30%
Vem ringde du senast?
Mamma
Vem ringde dig senast?
Pappa
Vad står det i ditt 5:e mottagna SMS?
"Nä, men alla förslag mottages tacksamt. Idag kom jag bara till nivå 6"
Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?
Thorbjörn
Har du något utkast?
Japp, men det är mycket tomt
Vad är ditt rekord i snake på din mobil?
Men hallå, snake eller?
Vem är på plats 13 i din telefonbok?
Fanny
Vad har du för kontakter som börjar på S?
Sebbe
Hur många sms har du skickat, sammanlagt?
8714 st
Vad står det i dina anteckningar?
Jag har inga
Har du privat nummer just nu?
nej, jag ser ingen anledning att ha de
Vad har du för nummer så folk kan smsa dig?
Alla som behövder de, har de. Annars finns jag nog på hitta.se


myslördag

Idag är det en sånn hära skön dag som alla vill ha, jag har min mys dag idag. Allt känns bara så himla bra och jag mår toppen. Vad som väntar denna kväll är att kolla på melodifestivalen men sen efter det vet jag faktiskt inte. Men vi har nyss ätit middag iaf, jag lagade en thai gryta det var faktiskt riktigt gott men jag önskar att den hade blivit lite starkare. Men men bättre lycka nästa gång.

Jag ska på kändis fest =) vet inte när dock, men Victoria har lovat att bjuda med mig nästa gång några av hennes vänner hör av sig. I helgen kunde det har blivit fest med Bingo Rimer och gänget men det blev inte riktigt så. Så nu väntar jag bara på nästa gång dem ska höra av sig.

Men jag har inte så mycket mera att skriva idag, men jag önskar er en mysig lördag =)

/ Malin ♥

alla hjärtans dag.

image181
Idag är en sådan dag då man ska bry sig om sina nära och kära lite extra, eller hur är det nu? Men jag känner att jag bryr mig om mina nära och kära hela tiden, så detta är ingen speciell dag för mig. Jag är helt som vanligt idag, ska äta några geléhjärtan kanske och sen blir det bio ikväll. Hoppas på bowling oxå för jag känner lite tävlingsinstinkt idag. Vi får se vad kvällen har att bjuda på.

Tänkte bara lämna ett litet avtryck för nu ska jag kila vidare.

Men en sak bara, kan du bara sluta att förstöra allting och leva ditt eget liv istället. För här har du nämligen ingenting att hämta. Så snälla lämna oss ifred och försök hitta någon egen, jag vet det kan vara svårt men försök!

/ Malin ♥

PUSS till era alla som håller mig kär ♥ Älskar er.



oj oj.

Vet inte riktigt vad man ska säga, jag orkar inte vara ledsen, inte arg, inte fundersam. Jag orkar ingenting, då kommer det bli som det vart idag igen och inget mera sånt vill vi ha. Nu ska vi se framåt och bara ha det så bra som vi haft det innan, för det vet jag att vi kan. Undra bara vad vi ska hitta på på torsdag?

Jag tycker iofs att det är en ganska meningslös dag, för att jag tycker man kan visa att man tycker om någon alla dagar på året. Varför ska man ha denna? Ska man få singlar att känna sig värdelösa eller? Eller vill butikerna bara känna en massa mera pengar?

Nej men jag tycker iaf inte att det är någe speciellt, men visst är det mysigt att hitta på något och det är ju sjukt mycket kärlek i alla butiker.

Älskar dig.

/ Malin ♥

söndag som heter duga.

Ja idag var det söndag då, jag har inte gjort mycket mer än att suttit i pyjamasen hela dagen typ. Förutom nu har jag pluggat i en halvtimme det är ju så sjukt att jag sitter och gör uppgifter jag redan kan, men men det är bara att se glad ut och göra. Väntar nu på att sötisen ska komma hem så vi kan bestämma vad det ska bli för mat idag. Min helg som varit har varit lugn och skön, i fredags kom terroristen hit och skulle ha mat och jag vet inte allt vad det var, sen kollade jag på Let´s Dance på kvällen sen vet jag inte vad det vart mer. Det var typ det och sen bar det av till sängen.

Vaknade och mådde så bra igår morse, massa mys var det. Men som vanligt så var det jobb som väntade för Jonas så jag blev fort ensam och då var det inte alls lika mysigt att ligga kvar i sängen så få gick jag upp och kollade på summerland. Vid 5 var det dags att bege sig till Telgerinken och kolla på när terroristen spelade match, det var skojj och han var bra så han får betyget: ♣ ♣ ♣ ♣ ♣.

Melodifestivalen på kvällen sög så hårt att det var sjukt, det var ingen som var speciellt bra men bland de värsta var ju verkligen Christer Sjögren. HALLÅ SVENSKA FOLKET, ÄR NI BÅDE BLINDA OCH DÖVA?
Men det är ju tur att det bara håller på 1 gång om året och man vet ju redan nu att den som vinner den svenska melodifestivalen har ju iaf inte en chans sen ute i stora världen mot de andra länderna i Europa.

Det var en sumering av min helg, hoppas eran vart bra. På återseende....

/ Malin ♥

P.S är det inga som läser eller är ni för fega för att lämna ut era namn? Berätta nu för mig att ni läser! D.S

hur söt får man bli.

Är man deppig och vill bli glad,
så ska man ju definitift kolla på denna.
Jag blir sjukt glad, så jävla söt unge.




För er som inte vet så leker pappan microvågsugn.

pluggggga.

Pratade precis med min mor och hon tycker jag är duktig som sätter mig en dag som denna och sten pluggar. Själv hade hon bara velat ligga i sängen eller soffan om hon var ledig och kolla på film. Men sanningen är faktiskt den att vädert gör att man blir sjukt mycket tröttare och deppigare.

Men idag har vi lite besök här på Nysättravägen det är min kära bror, han sitter just nu i soffan och spela tv-spel tror minsann att jag hör att han spelar Tiger Woods 08. Snart blir det väl att vi ska och handla lite för att sedan laga middag och grejer.

Men vad jag pluggar är iaf IT och det är så himla lätt att jag inte ens behöver plugga de, men måste göra de dära förbaskade uppgifterna så hon ser det. Men hur kul är det egentligen att sitta och göra saker man redan kan. Man vill ju lära sig nya saker, det är ju de som är grejen med att gå i skolan.

Föresten, jag har inte en anning om vem som läser min blogg, kan ni inte lämna ett avtryck?

/ Malin ♥

Danny Saucedo.

Idag när jag satt på tåget till skolan, så lyssnade jag i min mp3 och då kom en "danny-only you" och då började jag fundera på vart han bor och vad han gör om dagarna lixom, om man kanske kommer att stöta på grabben någongång. Då förstår ni säkert vad som hände, när jag gick upp för trappan från Tjärhovsplan och skulle upp till skolan, så JA då kommer Danny gående ner för trapporna. Jag är ju ett litet töntigt fan av honom och tycker han är jätte snygg, så jag blev ju skit glad. Världens leende på läpparna kliver jag in i klassrummet.

image180

trycker på med en till.

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.


1. Hur mår du idag?
satellit
2. Kommer du komma långt i livet?
we belong
3. Hur ser dina vänner dig?
stars
4. Kommer du gifta dig?
lurad

5. Vad är ditt livs themesong?
natahlie

6. Vad e ditt livshistoria?
no matter what

7. Hur är skolan för dig?
dub I dub

8. Hur kan du komma framåt i livet?
no limit

9. Hur kommer imorgon vara?
push it

10. Vad är det bästa med dina vänner?
ingen sommar utan reggae

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
I will believe it

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
min kärlek

13. Hur är det med ditt liv?
let it rain

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
come.... into my dreams

15. Hur ser världen på dig?
jag vet du vill ha mig

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
rock the world

17. Vad tycker dina vänner om dig?
giftig (haha)

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
alla behöver någon

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
dem som försvann

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
håll upp händerna för Stureplan (HAHAHA nooot)

21. Kommer jag nånsin ha barn?
if you´re not the one

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
cry

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
not a sinner nor a saint

24. Vad är några tips till mig?
save tonight

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
daddy dj

26. Vad är min danssång?
crazy in love



det var ju spännande nu vet jag ju inte riktigt om de stämmer, men kanske ;) gör denna du med. det kanske inte är så kul men det får tiden att rinna iväg lite iaf.

meeeen då.

Nämn något som gjorde dig glad igår:
jag träffade Lovisa och Moa på stan.
Vad gjorde du kl 08 imorse?
jag låg och sov tillsammans med min underbara.
Vad gjorde du för 15 min sedan?
tröck i mig en potatisbulle
Det sista du sa högt?
"ja, det är de"
Det senaste någon sa till dig:
Jonas: "är det wallander?"
Vad ha du druckit idag?
coca cola och mjölk
Vad var det senaste du åt?
potatisbullar med lingonsylt
Vad var det senaste du köpte?
ett vitkåls huvud
Vad är det för färg på din ytterdörr?
brun
Vad är det för väder hos dig nu?
kallt och slaskigt
Godaste glassmaken?
gammeldags vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
nej det tror jag inte, man måste få känna lite på kakan innan man blir kär ;)
Sover du tungt?
oftast, men ibland lite oroligt
Drömmer du mardrömmar?
det händer, det har vart om kissen i några dagar nu
Trivs du med ditt jobb?
jodå det funkar, men jobbar inte så mycket nu. Det är skolan som gäller nu.
Favoritklädsel?
mjukisbyxor en en långärmad tröja
Favoritlåt just nu?
all night long - Lionel Richie
Vad ser du om du tittar till höger?
ryggstödet på soffan
Vad gör dig glad just nu?
Jonas som alltid <3
Vad ska du göra härnäst?
kolla vidare på Wallander och sen blir de sängen
Höger el vänsterhänt?
höger
Humör just nu?
lite trött men annars glad
Favoritgodis?
åh det är nog lättare att säga godis jag inte gillar.
Kläder just nu?
mjukisbyxor och en långärmad tröja
Sommarplaner?
vi tar det som det kommer
Hur många kuddar sover du med?
2 men sover bara på 1
Spelar du ngt instrument?
nej men jag spelade blockflöjt när jag var liten.
Morgon eller nattmänniska?
nattmänniska
Vad är viktigast för dig?
Jonas, vänner och familj
Är du kittlig?
hehe ah men jag var nog värre när jag var yngre.
Snarkar du?
jag tror inte de, eller inte längre iaf.
Stjärntecken?
vädur
Äckligaste insekten?
mask
Stökigt el välstädat?
oftast välstädat
Längtar du mest efter just nu?
sommar och värme


1 februari.

Idag är det fredag den 1:a februari och jag är ledig, så jag sitter här hemma och försöker komma på något att göra en stund. För vi halv 2 ska jag ner på stan för att möta upp Jens och sen få sällskap med mig hem. Men jag måste nog öppna mina löneböcker och plugga lite. Fick erbjudande att gå på TK ikväll med vip-biljetter, men jag har ingen som helst lust så jag skiter i det. Hade fått gratis mat och sprit, men har man ingen lust så ska man ju inte tvinga sig ut.

Igår hände inte mycket, jag var i skolan på min IT lektion. Men jag börjar undra om det är en pensionärskurs jag går, för det känns så sjukt enkelt. Det är som om jag skulle sitta och räkna andra klassens mattebok, det funkar lixom inte. Så det är jag inte nöjd med, känns bara så himla tråkigt att sitta varje 3 timmars lektion och lyssna på 1+1 typ.

Men juste det har jag glömt att berätta, prins Carl Philip går på min skola. Han har privat lektioner och sitter i konferans rummet och läser. Han sprang förbi i korridoren *ooh my good* han är ju så snygg *mums* och jag kan berätta att han är snyggare i verkligheten än när man ser honom på tv och i tidningar.

image178


Jag har ganska så stora framtidsplaner eller man kan säga att jag är ute i god tid. Jag har nämligen redan nu börjat planera min födelsedags fest. Den kommer lbli grym skulle jag gissa på. Kul åtminstonde.

Men nu ska jag klä på mig och sen spela lite Guita Hero måste träna lite så jag klarar hard-nivån. Vill ju att Jonas ska bli mer stolt över mig än vad han redan är haha.

image179


/ Malin ♥

RSS 2.0