klockan är 21.31

Nu sitter jag hemma efter en lång och jobbig dag på jobbet. Det var inte as mycket folk men ganska så mycket och jag stod så länge i kassan, det var nog det som var jobbigt. Man blir helt slut i ryggen. Imorn ska jag oxå jobba mellan 12-19 sen vet jag inte riktigt vad som händer. Ska antaligen bara hem och ta det lugnt.

Nu ska jag alldels straxt gå ut i köket och göra i ordning varma mackor börjar bli hungrig.

Jag har verkligen ingenting att skriva så jag ska nog strunta i detta nu. Ha det så bra alla.

Puss ♥

torsdag

Nu ska jag springa iväg till jobbet, så jag får blogga mera sen. Men ni får ha en bra dag allihopa. Jag jobbar till 19.

Kram

..........

I just called to say I Love You
I just called to say how much I care
I just called to say I Love You
And I mean it from the bottom of my heart



image163

ELVISp och grejer.

Igår var det då julbord med Jonas jobb, det var trevligt. Först var vi hemma hos hans chef och drack lite sen bar det av till Globen där julbordet var. Det var mysigt, och ännu mysigare blev det när man fick gå och hämta maten. Den kalla maten var riktigt god men sen när man kom till den varma så vart det en besvikelse. Köttbullarna var som tuggummi i munnen. Undertiden vi satt och åt sen så kom människor fram och showade. Inga kändisar, men de imiterade Agneta Fältskog, Tina Turner och Elvis och det var skojj. Det var många som gick efter maten så sen när självaste festen började så var det typ bara hälften kvar.

Jag och Jonas gick ut kyla för att ta tunnelbanan och åka o hämta hans bil, för att sen åka tillbaka och hämta Gabriel och Jaklin. Sen bar det av mot Södertälje och jag längtade verkligen då eter att få lägga mig i sängen och bara bli varm. Frös som aldrig förr. Shit vintern är verkligen på G.

Men helt klart en lyckad kväll. Så nu är det bara att ladda inför nästa julbord =) 8 dec då smäller det på Torekällberget!

/ M A L I N
image161


torsdag.

Sitter och tittar på Ett Öga Rött nu och det är lite underhållande faktiskt "en fin guzzilago" "fladderflaggish" HAHA har inte hunnit se så jätte mycket ännu, men jag har hunnit skratta lite iaf. Sitter och väntar på att Jonas ska komma hem, han är och bowlar med några på jobbet.

Imorn kommer lönen och då ska jag och shoppa, jag tror att det får bli skärholmen för att jag orkar nog inte åka enda in till stan. Då åker jag med Jonas imorn bitti så är jag där tills dem öppnar, då är det inte så mycket folk heller. Jag vet bara inte riktigt vad jag letar efter, har funderat på någon kjol men även typ en siden skjorta. Jag har kollat på Gina Tricot, men jag tycker att deras hemsida är så jävla jobbig nu när de gjort om den. Att man inte bara kan bläddra igenom kläderna, så jag får leta imorn när jag står i buktiken ist.

Hoppas att ni alla får en bra helg, så får jag se när jag hinner kasta in en blogg. Har funderat på att kanske videoblogga, men jag får se hur det bli med det.



Skit skön låt, man blir sugen att bara dansa runt här hemma. Det blir nog min nya städlåt när det är dags att städa HEHE och glöm inte att kolla in frillan. Någon låt du bara vill dansa runt till hemma?



en nedräkning kanske.

Jag har suttit och fundera på om jag evetuellt ska börja med en nedräkning, över hur många dagar det är kvar till julafton. Det är ju alltid kul med sånt, eller jag tycker det iaf. Nu har jag gjort min räkning och det är bara 33 dagar kvar. Det är ju helt galet. Sen är det snart 2008 ett helt nytt år och miljoner nya händelser. Inte en anning om vad som händer nästa år.

I förrgår bakade jag lussebullar, just nu börjar jag verkligen känna suget efter att få hålla på med julen. Ta fram stakarna i fönstrena och sen bara göra det massa massa mysigt. Extra roligt är det att jag och Jonas ska då göra det tillsammans. Ska ta upp lådan nu någon dag och titta vad som finns och vad som behövs köpas nytt.

Jag fick ett brev ifrån skolan jag sökt idag, men det var inge spännande i det. Mera än att de stod att de hade mottagit min ansökan och att man får se lite längre fram om jag får komma på intervju och göra de 2 test som skall göras.

  • fredag - leta efter en outfit till de 2 julborden jag ska på (LÖN)
  • lördag - julbord med Jonas och hans work
  • söndag - Jens har match i Flemingsberg
  • måndag - Jobba 12-20
Det finns lite granna jag vet att jag ska göra iaf och snart är det helg och det ska bli så grymt skönt.

image158image159image160

lite tid över.

Morgontrött - Morgonpigg
Högklackat - Lågskor (är inte så bra på att gå i högklackat)
Piercing i naveln - Piercing i läppen (jag väljer sten hårt bort båda)
Nybäddat - Icke nybäddat
MSN - Skype
Vit choklad - Mörk choklad (jag vill inte ha vit och inte mörk, jag vill ha MJÖLKchoklad)
Surt - Sött (MUMS)
Lakrits - Choklad
Tuggummi - Halstablett
Kärlek - Vänskap (vänskap är kärlek)
Sova - Äta (både äta och sova bör man annars dör man)
Frukost - Lunch
Majs - Gurka (älskar grönsaker)
Ladda upp en bild - Kolla på folks bilder (jobbigt att ladda upp själv ju)
Bevakare - Vänner
Småbarn - Tanter (den enda tant jag gillar är min mormor, men hon är död)
Stockholm - Göteborg
Japan - Kina
Läppstift - Läppglans (fast helst bara vanligt läppsyl)
Feber - Ont i halsen
Kallt - Varmt
Vatten - Oboy
Cider - Saft
Vinter - Sommar
Snö - Regn

image155image156image157

Mamma och pappa

image154


Nu har jag varit hemma hos dem på kvällen och jag känner verkligen att jag saknar dem. Kändes nästan jobbigt att åka hem till Jonas igen, men imorn ska jag iaf sova hemma hos dem. Och sen ska jag vara med mamma hela dan på torsdag, hon är äntligen ledig då =) ska äta lunch med henne eller någe sånt då. Det blir massa massa mysigt. Vad som är bestämt är iaf att jag ska vara med mamma och pappa på julafton, tänker nämligen inte lämna dem då. Inte en chans, även om jag vill vara med Jonas oxå. Det skulle vara hur mysigt som helst att få vara med honom på julafton, men han åker troligen ner till sina föräldrar i Småland och då tänker jag stanna hemma. För jag kommer nog att få jobba en hel del då oxå. Men nu ska jag ta på mig pyjamsen och lägga mig, febern har stigit nu igen. Hoppas att jag känner mig piggare imorn. Jonas är ledig och hemma med mig då iaf.



S J U K

Då var det dags igen nu då. Ligger hemma med feber och är förkyld. Detta är nu tredje gången inom väldigt kort tid, så vi får se hur det är imorn annars ska mamma ringa så jag får gå och prata med farbror doktorn. Vet inte vad han kan göra, men han kanske har en förklaring till mitt problem iaf.

Blev tvungen att sjukanmäla mig på jobbet idag och det känns väl sådära, pengar som hade vart bättre på kontot. Men jag kan inte göra mycket åt saken. Så jag lär ju vara hemma hela veckan, måste bli frisk till på lördag då vi ska på julbord och fredag då jag ska och handla någe fint att ta på mig.

Har inte så mycket mera att bjuda på idag. Men det var iaf några ord ifrån mig. Ha det bra =)
image153

Framtiden planerad.

♦ 16 nov - Gå på Sverige premiären av Saw IV med Jonas
♦ 24 nov - Julbord med Jonas jobb på Globen
♦ 8 dec - Julbord med Plantagen, då ska jag och Susann RÖJA

Haha, framtid och framtid men det var lite saker jag har att se fram emot iaf. Jag har nog inte så mycket mera att skriva just nu tror jag. Kommer jag på någe så får jag ta och lägga till de =)

Gonatt

Mitten på veckan.




Nu har de 2 tråkigaste dagarna gått och just nu sitter jag vara och väntar på att room service och greýs anatomy ska börja, sen är min kväll räddad. Idag har jag inte gjort så mycket alls, har vart och solat med Jonas bara. En fråga jag har, varför ska man behöva lukta som en grillad gris när man kommer ut därifrån? Man känner sig ju SÅ äcklig och vill lixom inget annat än hem och duscha. Ett av dagens i-lands problem.

Imorn ska jag med Jens till Stockholms mässan för att kolla in lite gymnasium och sånt, för det är bäst att han har mig med sig som håller koll på honom. Han ska nämligen dit med klassen, men under den tiden han är med dem så kommer han ju bara springa runt och fjanta sig. Jag känner dig Jens!
Sen ska vi och lämna mitt busskort till Jonas och sen bara hem tror jag, eller nej fan jag ska inte hem efter de.

image151
haha stekare :P




Utan jag ska ner på stadens gator och lämna in min f*ucking mobil som inte funkar nu igen. Fan det var ju bara någon månad sen jag lämnade in den. Men nu är det samma problem igen, alla som ringer mig eller som jag ringer låter som robotar, jag hör inte ett ljud av vad dem säger. Jävligt less på det och de ska jag berätta för dem oxå. Orkar inte hålla på att lämna in den varannan månad.

Jag och tekniska prylar går inte ihop, nu ska jag berätta historien om min lilla mp3. Det börjar med att jag köper en ny och efter kanske 2 veckor så låser den sig och det går inte att göra ett skit. Jag åker in med den och får den utbytt och får en helt ny. Sen 2 månader senare så händer samma sak igen och jag får ännu en ny mp3. Sen i juli så slutar displayen att fungera, man ser inte ett skit på den. Då är jag inne en tredje gång och får en ny. Sen nu för 3 dagar sen så  låser sig hela skiten och inte ett dugg går att göra. så jag var inne med den igen i måndags och då vägrade jag att ta en ny likadan sådan. Så jag pratade med butikschefen och vi pratade lite och så kom vi överens om att jag får använda pengarna jag köpte den för och välja en annan. Så nu har jag en helt ny SONY mp3 spelare, eller den är mer som en blandning mellan en Ipod och en mobil. Jag är sjukt nöjd iaf.....

image152

fast jag har den svarta ♥




regnig måndag

Idag är det måndag och jag ska o jobba litegranna, eller jag ska jobba ganska mycket mellan 12-20 det är inte illa pinkat det. Men det blir grymt bra sen när pengar rullar in som de ska, de går bra nu perfekt inför handlandet av julklappar. Jag har inte riktigt kommit på vad folket ska få ännu, men jag har mina funderingar. Har ni börjat tänka på julklappar?

I lördags var jag och lunchade med Lovisa på Nancy´s vart annars? Sen gick vi och strosade lite på stan och jag hittade lite mera till min farsdags present och sen köpte jag äntligen mina efterlängtade lovikavantar. I går låg jag och J hemma på dan och bara segade, eller jag sega iaf :P sen så var det middag hemma hos mamma och pappa, mums mums. Sen åkte jag med till Huddinge och kollade på när Jens spelade match och det var faktiskt en riktigt kul match att kolla på, de spelade bra *tummen upp*




Skrattar ni inte åt denna, så är ni ju sjukt tråkiga =)


sover dåligt.

Nu har jag sovit sjuk dåligt i 2 nätter, igår var jag även lite deppig men vet inte riktigt varför och hade ingen ork att gräva efter anlednigen heller. Idag ska jag hem, pappa kommer och hämtar mig och kissen snart. Jag vet inte jag vill att någonting ska hända. Orkar inte bara sitta här och inte göra någonting, vill hitta på saker och ja. Det räcker lixom med bara en liten sak. Men jag tror att jag skulle kunna känna mig lite bättre då.

Men nu har jag hittat något att se fram emot iaf. Det är när jag ska med Jonas och hans jobb på julbord, på globen inte illa. Annars vet jag inte om det är så himla mycket annat som händer. Elller jag ska ut med Lovisa på fredag och det ska ju oxå bli kul, eller jag tror att vi bestämde vi skulle ut iaf. Men ja annars kommer det väl mest bara bli mer och mer jobb framöver.

Snart är det jul oxå, men jag vet inte riktigt hur det kommer bli då. Om jag firar med Jonas eller om han åker ner till Småland och jag är hemma, eller hur vi gör. Har inte pratat om de, men jag vill verkligen fira med dig sötnos det skulle vara så himla mysigt så, snälla var hemma med mig, så kan vi åka ner sen du och jag? Juldagen kanske?



Vill bara att du ska veta.

Jag saknar dig

image149

Lovisa Ekelund ♥

Vad tänker man med?

Har jobbat idag och vi har en liten krubba som vi säljer som man får gubbar med till som man själv ska ställa in. Hela det dära kittet kostar 12.50:- idag märkte jag och Alex att någon snott gubbarna i krubba. Och då tänkte jag, antagligen är det någon troende som snott dem, för vem skulle annars vilja ha små jävla gubbar som ska lika jesus och maria och dem dära typerna. Inte fan skulle jag vilja ha dem iaf. Men är man troende och snor jesus så måste man ju får någe straff, är man inte välkommen till himlen då? Jesus och gänget lär ju bli skit förbannade. :O

Jag förstår mig helt enkelt inte på människor, herregud köp den fula krubban för 12.50:- om du nu vill ha den.

Viiiintern smyger fram

Igår när jag och Jonas gick hem ifrån Monika där vi hade vart och ätit middag, så var det så jävla kallt att jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag hade t.o.m vinterjackan på mig, men kylan kröp lixom in under... Men vi tog en tripp till kyrkogården för Jonas ville fotografera där för att det var så himla fint med alla ljus och allt sånt. Det blev riktigt bra bilder. Helgen har vart lugn, jobbade i lördags och sen igår var jag bara hemma.

Idag ska jag iväg och jobba, jobbar 15-20.15 tror att jag kommer att få stå i kassan hela tiden men hoppas på att någon annan kommer in. Jag har ingen lust att stå där, eller tiden går ju SÅ jävla sakta om man står där. Så får jag se hur jag gör när jag slutat om jag åker till Jonas eller om jag åker hem, vet inte ännu. Men tror att det blir hem till Jonas för jag ska ju vara och ta hand om kissen imorn ju :D min lilla knasboll, henne törs man inte lämna ensam.



Kissen ♥

1:a november

image147


Jaha då var vi inne i november och snart blir det december kyla och snö, guuud så mysigt. Jag gillar vintern så länge den är vit och fin, och bara jag slipper slasket. Men nu är det ju bara november så vi pratar om de ist Till helgen är det Alla helgona och Halloween och vad ska man hitta på då? Och sen tror jag att det är farsdag på söndag med, eller är jag helt ute och cyklar? Eller hm...... det kanske är nästa söndag, äh jag får ta och kolla upp det dära.

Just nu gör jag inte så mycket sitter här i Jonas soffa och ska väl sätta på en film snart och vila till den kanske. Jonas är och jobbar så jag har ingen att umgås med eller jo kissen, men hon är ju bara SÅ knäpp. Helt galen.
Jag ska ta bussen hem sen och äta och sen ska jag med Monika min faster på hockey och det ska bli skojj och så hoppas vi på att ssk tar en seger till idag mot Modo. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl fortsätta plugga körkortsteorin imorn och sådära.

Ha det bra och akta er för spöken i helgen.



RSS 2.0