ELVISp och grejer.

Igår var det då julbord med Jonas jobb, det var trevligt. Först var vi hemma hos hans chef och drack lite sen bar det av till Globen där julbordet var. Det var mysigt, och ännu mysigare blev det när man fick gå och hämta maten. Den kalla maten var riktigt god men sen när man kom till den varma så vart det en besvikelse. Köttbullarna var som tuggummi i munnen. Undertiden vi satt och åt sen så kom människor fram och showade. Inga kändisar, men de imiterade Agneta Fältskog, Tina Turner och Elvis och det var skojj. Det var många som gick efter maten så sen när självaste festen började så var det typ bara hälften kvar.

Jag och Jonas gick ut kyla för att ta tunnelbanan och åka o hämta hans bil, för att sen åka tillbaka och hämta Gabriel och Jaklin. Sen bar det av mot Södertälje och jag längtade verkligen då eter att få lägga mig i sängen och bara bli varm. Frös som aldrig förr. Shit vintern är verkligen på G.

Men helt klart en lyckad kväll. Så nu är det bara att ladda inför nästa julbord =) 8 dec då smäller det på Torekällberget!

/ M A L I N
image161


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0