nu har det börjat.

nu har jag börjat skolan och det känns riktigt skojj. förutom att åka dessa tåg som aldrig går, jag har redan lesnat på det och det har gått typ 3 dagar. men det känns bra när man väl är framme =) skoj skoj

jonas har nu oxå flyttat det känns jätte skönt trivs mycket bättre här än på det andra stället =D men det var inte kul att bära upp allting för 3 fucking trappor :o men eftersom man är stålkvinnan så är de ju lugnt ;) haha

snart komme jonas och fredrik så ska vi se vad det blir här då, hoppas emma kommer förbi oxå det skulle vara så himla kul =) vill vill, det var så himla länge sen man pratade och hade det mys med dig gumman. har verkligen saknat dig <3

du är en ängel utan vingar


Moa du är en ängel
som inte kan flyga
men du är ändå en ängel
en ängel utan vingar
men det gör mig ingenting
för mig är du en underbar ängel även utan vingar <3

image122



lördag


idag blir det kräftor :D mums

image119

22 augusti 2007

Idag är det onsdag och det känns som det kommer bli en mycket tråkig sådann. Jag har ingenting och göra och sen vet jag att imorn är det dags att jobba igen och då blir allting mycket jobbigare. Vill inte, vill verkligen inte. Men sen har jag bara 1 dag kvar sen är det slut jobbat. Eller jag ska hoppa in lite ibland när jag kan, hinner och orkar.

Igår var jag i min nya skola och registrerade mig, det var ju spännande. Men shit så stort det var, det trodde jag verkligen inte. Men nu börjar jag på "riktigt" på måndag då jag ska vara där kl 3. Riktigt skönt schema har jag fått iaf, wihu =)

Nu har jag inte så mycket mera att skriva mer än att jag ska nog ta och krypa ner i sängen till en film, är så sjukt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, plus att jag har en grym huvudvärk =(

puss kram

Händelserik helg

Helgen som varit nu har varit mycket händelserik.
Fredagen började med att Moa, Emma och jag var på Ikea kollade in lite möbler till Moas rum som hon ska göra om. Vi hittade både det ena och det andra. Det blev en fika och sen lite små handlande =) Efter Ikea åkte vi till Willys för att inhandla ingredienserna till kvällen och våran förfest. Som sedan skulle leda till en krog men så långt kom varken jag eller Moa :P dunk ner i sängen vart det. Men shit vad skoj vi hade, vi var hos Jonas och spelade guitar hero, sjöng och dansade.
Lördag det var den värsta dagen i mitt liv :O jag har aldrig mått så himla dåligt, shit alltså. Det höll i sig ett bra tag men senare mot eftermiddagen packade jag och Jonas ihop och skulle åka hem till mig, på vägen hem så stannade vi för att köpa kebab =) det var grymt gott. Sen bytte vi om och gjorde oss i ordning hemma hos mig. Efter de så skjutsade mamma och pappa oss upp till Kungens kurva för att vi sedan alla skulle åka tillsammans till bröllopet. Det var mycket spännande, jävligt skojigt och väldigt god mat =) kom hem vid 2 så ännu en sen kväll.
Söndag idag har jag inte gjort mycket alls, vaknade upp hemma hos Jonas han åkte och jobbade och jag satte igång att städa det var mycket glas och kladd efter i fredags shit asså tjejer :P sen blev det middag hemma hos Monika och nu sitter jag hemma och gör inte mycket alls.

Lite bilder ifrån i fredags.


(det är en kapsylöppnare)

mera bilder kommer sen =)



jippppie =)

BARA FÖR ATT JAG SKA FÅ DEJTA FREDRIK LJUNGBERG

image102

Snart är det helg

Idag är det torsdag och jag känner mig både seg och trött, fattar inte varför. Har ingen lust med något. Men jag får helt enkelt bara se fram emot helgen som kommer bli toppen =) Imorn så ska Moa jag och Lovisa vara hemma hos Jonas och förfesta lite och sen blir det antagligen TK men vi får se =) och sen på lördag så ska jag på bröllop med Jonas och det ska blir riktigt riktigt kul *längtar* åh tycker om att göra saker tillsammans med dig =D sen på söndag har jag väl inga direkta planer mera än att bara återhämta mig.

På måndag ska jag tillbaka till jobbet och det ser jag INTE fram mot, har ingen lust alls. Men ska vara ledig 2 dagar nästa vecka iallafall och en av de dagarna så ska jag upp till Kista och min nya skola för att redistera mig *spännande*.

Men ni få ha en bra helg gott folk =)

Pusss Malin

Syster och bror

Igår kväll hade jag och Jens det trist på kvällen där så vi bestämde oss för att cykla till ica maxi, vi hoppade på varin cykel. Mammas slutade att fungera som den ska så när vi kom mot Bårstaberget så bestämde vi oss för att åka in till våran faster där och hämta hennes tandemcykel. Shit vilken resa det blev men grymt kul hade vi iaf =)

image101

Jens med den förtjusande cykeln =D

SPY

Asså shit jag kommer nog aldrig komma ifrån den tanken att du är det fulaste och äckligaste jag någonsin sett och träffat, bara jag ser ditt namn så spry jag nästan. Så snälla bara försvinn vill aldrig mera behöva se varken dig eller ditt namn. Hata är ett starkt ord, men dig hatar jag verkligen.

shoppat

Nu får ni se några av de iny inhandlade sakerna =)




Idag har jag vart på ikea med jonas =D sen var jag hos doktorn och jag har urinvägsnfektion. Sen så vart jag på nancys med moa och åt middag =D så mysigt gumman, fest på fredag =) saknat dig massor, love


Landskrona v.32

Lördagen den 4 augusti så satte vi oss i bilen kl 8 på morgonen och började våran resa ner mot Landskrona och ett varmt Skåne. Under resan så kollade jag och jens lite film. När vi kom fram så var vi lite tidiga så vi fick inte stugan så blev tvugna att vänta en timme eller hur länge det nu var, men då åkte vi iallafall och handlade lite smarrigt.
Söndagen
var inge speciell förutom att det var väldigt varmt så dagen tillbringade vi på stranden, eller iallafall jag och mami.
Måndagen tog oss till Helsingborg och sen båten över till Danmark, där var det najs fanns inte så mycket att titta på. Inte i klädväg iaf, det enda jag hittade var en massa onyttig alkohol. Sen gjorde vi inte så mycket mera den dagen förutom att jag och jens gick ner och badade lite
Tisdagen blev en dag på stranden, fast inte så himla långdag det blev lit molningt nämligen.
Onsdagen var den bästa den dagen tog mig till Löddeköpinge och ett köpcenter, shit vad jag hade saknat att gå i affärer, men pappa och jens lesnade på mig efter ett tag och vill åka hem :( lägger upp bilder på det jag köpte senare sen. Även den dagen då mitt bankomatkort slutade att fungera.
Torsdagen var veckans höjdpunkt, anledningen till varför vi åkt. Mammas födelsedag =) då var vi och handlade lite lunch på dan och sen så gick vi ner till stranden. På kvällen tog vi hem kina mat och det började verkligen ös regna, shit asså.
Fredagen städade vi huset och sen åkte vi hem, det vart skönt.

Sammanfattning: Sol, bad och en JÄVLA massa myggbett.

urinvägsinfektion

känner du att du är kissnödig hela tiden och att det svider när du kissar, då kan det betyda att du har urinvägsinfektion. det har jag haft många gånger, ALLDELES för många gånger och just nu är jag rädd för att jag har det igen =( det är verkligen det hemskaste jag vet, har hellre ont i magen eller vart fan som helst. förra sommaren hade jag det under en månadstid och sommaren innan det så fick jag inte medicin som bet på mina bakterier så jag hade det varannan vecka i lite över en månad. vill verkligen inte, åh nu när jag sitter här och funderar så önskar jag att jag inte hade badat hela veckan och allt det dära =(

HATAR DET

=)

Nu är jag äntligen hemma igen, men har ingen lust att skriva nu så skriver mera senare och kommer med bilder och sådära =)

tjugotvå.femtiotvå

Imorgon åker jag till Landskrona med familjen och blir borta till fredag. Det känns väl både skojj och tråkigt att åka bort, eller tråkigt är det väl inte. Men det ska bli grymt skönt att bara kunna ligga på standen och sola och bada. Nu hoppas ni tillsammans med mig på att jag får fint väder ;) och den dagen det nu kanske inte skulle bli fint väder så åker jag och mamma och shoppar =) det är då inte fel det heller. Så nu alla mina älskade, vi hörs när jag kommer hem och då Moa lovar jag att det blir utgång tillsammans med dig och Lovisa =) *lovar* Kommer sakna er en massa massa massa mycket <3 LOVE

Malin

åhh

hur kommer det att bli? =(
vill allting ska fortsätta vara bara, men kan någon berätta för mig hur jag ska göra?
känner lite smått panik.

RSS 2.0