orkar inte.

Jaha då var det dags igen då, urinvägsinfektionen tränger sig fram och det är ju verkligen en bra tajming. Imorn ska vi nämligen åka ner till småland och kul då att vara sjuk. Detta är säkert 20:onde gången jag har de på de 3-4 senaste åren. Sjuk som sagt, och nu har jag precis blivit erbjuden att köpa gummislang av min lillebror och oprera in så att jag får ett längre urinrör. Eftersom att det oftast är tjejer med extra kort urinrör som får urinväsinfektion mycket, och självklart sk ajag vara en av dem. HATAR DETTA.

sega dagar.

Idag var det då söndag och den har verkligen gått sakta och jag har inte haft ett dugg att göra typ. Var iväg med pappa en stund på dan då vi åkte till Plantagen och köpte lite nya blommor till balkongen och sen kom Monika och Jens och mötte oss då vi var inne på Jula för att  köpa ett partytält utifall det skulle bli dåligt väder på midsommar. Jag ska iofs inte vara med då men jag fick följa med och ge ett bra pris =) söta Charlotte hjälpte oss och jag längtar verkligen tillbaka till jobbet nu när jag varit ledig hela helgen =/ och jag vet inte riktigt när jag jobbar nästa gång nu. Men jag hoppas verkligen att det blir snart i veckan nu.

På torsdag åker jag och Jonas ner till Småland och ska fira midsommar tillsammans med han föräldrar och det ska bli mys att få komma ner dit några dagar. Sen i juli nu så har jag fått schema och de är fullt med jobb och det ska bli så himla kul, jag trivis verkligen så himla bra med alla jag jobbar med. Verkligen de bästa gäng man kan ha. Det är inte på varje jobb man har som man går och längtar till att få komma till jobbet och träffa sina arbetsamrater. LOVE IT ♥

Men nu tror jag inte att jag har så mycket mera att skriva om denna gång, ska fortsätta mysa med mina kattern nu. Vi har ett tillskott på lilla Wilma, bilder kommer snart. Har inte orkat lägga in dem i datan ännu =)

/ Malin ♥

längesen nu.

Hejsan!
Nu är det länge sedan jag tog mig tid att skriva lite här, men nu har jag nog tid och ork att skriva några rader. Mitt liv består just nu bara av att jobba, jobba jobba har inte varit ledig många dagar nu de senaste veckorna. De dagar jag inte vart i skolan så har jag varit inne och jobbat och slitit färdigt med vår butik. Men nu är den helt klar och är jätte fin.
I onsdags hade vi våran VIP öppning då endast inbjudna gäster fick komma, sedan på torsdagen hade vi öppningen för allmänheten och det var långa köer utanför, det var helt galet mycket folk. Men hjälp vad kul vi har och vad kul det är att lära sig nya saker. Det går verkligen super bra och nu har jag jobbat många dagar i rad men imorn är den sista sen är jag ledig i minst 2 dagar. Eller ledig och ledig på tisdag ska jag upp till skolan och få tillbaka lite saker och sedan ska vi ut och äta lite alla i klassen, plus några lärare. Men jag får återkomma framöver när jag har mera att berätta, vet inte alls vad dagarna har att erbjuda just nu. Förutom att man mår ju så himla bra nu när det är fint väder och jag längtar till midsommar.

/ Malin ♥

RSS 2.0