Södertälje sk

Tänkte bara visa Thorbjörn hur en riktig logga ser ut ♥

image144

Du kommer ångra allting du har sagt till mig om detta lag :P

har man inget bättre för sig så.

image143


Inte visste jag att jag var så mogen :O

HATA

Åh jag hatar att vara ensam, jag vill inte att du ska åka =( fast ändå vill jag för det är kul för dig. Visst det är okej att vara ensam en stund, men sen när jag vet att jag måste sova ensam så blir allting direkt så himla mycket jobbigare =(
Önskar bara att någon kunde vara här med mig, men mamma måste med på Jens match för att köra hem golfen ochs en bliur det så sent där. Och jag kan inte åka med på matchen och lämna kissen ensam så länge det känns elakt, så jag får väl helt enkelt sitta här i soffan för mig själv och vara ledsen =( usch usch.

Det är verkligen min största skräck, jag kommer nog aldrig klara att flytta hemifrån. Eller så är jag för bortskämd med att sova med Jonas eller hela tiden ha folk runt omkring mig.

Älskar dig ♥

hej hej Sverige


1. Pierca näsan eller tungan? - Näsan om jag nu måste.
2. Vara seriös eller rolig? - Rolig är ju roligare ;)
3. Dricka röd eller grön mjölk? - Jag dricker grön, men tycker röd är godare
4. Brinna upp eller drunkna? - Skulle jag börja brinna så skulle jag hoppa ner i vattnet, så det blir båda :P
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Päronen såklart

SVARA ÄRLIGT...
1. Tycker du om någon? - Ah det gör jag ♥
2. Sol eller måne? - Sol
3. Vinter eller höst? - Gillar båda, men vinter är nog bättre
4. Vänster eller höger? - Höger
5. Soligt eller regn? - Mycket soligt
6. Vaniljglass eller chokladglass? - Vanilj, men jag vill ha strössel på ;)

OM DIG...
1. Hur mycket är klockan just nu? - 19:56
2. Fullständigt namn? - Malin Pettersson
3. Vart vill du bo? - Trivs ganska bra här hos Jonas :P
4. Hur många barn vill du ha? - 1-2 st typ
5. Vill du gifta dig? - Ah någongång vill jag nog de.
6. Rullar du spagettin eller skär? - Hm jag gör inget av de :/
7. Har du ätit sushi? - Japp och gillar de inte
8. Favoritglass? - Twister
9. Hur många olika flingor har du i skåpet? - 2 tror jag. Ett nyttigt och ett mindre nyttigt
10. Humör? - Ganska så glad.

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA...
1. Pussat någon? - Ja =)
2. Sjungit? - Klart
3. Blivit kramad? - Yes
4. Kännt dig fånig? - Haha nej
5. Saknat någon? - Nja
6. Dansat galet? - Hehe jo dansade lite galet med Jens :P
7. Klippt håret? - Nej
8. Gråtit? - Inte de heller
9. Ljugit? - Nej
10. Blivit kysst? - Ja

GREJER...
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Nej
2. Har du hund? - Nepps
3. Tycker du att du är attraktiv? - Man har ju sina dagar ;)
4. Sover du helst själv eller med någon? - Med Jonas
5. Tror du på spöken? - Dem bor under min säng.

jul jul strålande jul

Nu har jag jobbat 2 dagar i rad och imorn blir det den tredje, har plockat med julpyntet men idag gjorde vi klart borden och det vart så himla fint och mysigt. Imorn är Maria ledig och därför ska jag jobba och göra klart presentpelarna och lite sådära det ska bli riktigt skojj, för det blir alltid så fint (iaf när hon gör de).

I helgen vet jag inte vad som händer, mera än att jag ska ha klockan på Jens match på lördag.....

Nej nu ska jag ta mig lite hostmedicin och sen hoppa ner i sängen :)

Natti natti

image142




pengar i bhn?

Jobbade idag och den lilla stund jag stod i kassan så kom det en zigenare och handlade utav mig. Hon såg allmänt smutsig ut typ, med sin stora kjol och alla paljetter och grejer. Hon handlade lite ljung och några väggamplar i plast när hon sen skulle betala så säger jag då vad det blir och hon sa plocka fram sina pengar. Då plockar hon fram en stor bunt med pengar ur bhn, då började jag fundera. Varför har man pengarna i stora buntar? Om man nu har så mycket pengar så kan man väl gå till närmsta mack och typ köpa sig en plånbok. Jag vet inte om de försöker se rika ut eller vad det är. Men jag tycker mera det bara ser smutsigt och fattigt ut. Lixom trevligt för kassörskor i olika affärer att ta emot pengar som har legat lösa i fickan, vem vet vad personerna haft där lixom. Men riktigt äcklad vart jag när hon tog fram det ur bhn, vem fan vill ta i de pengana? -Inte jag iaf.
image141

Nu till att berätta om helgens händelser det började men att på fredagen så var jag på Jens match och sen åkte jag hem och kollade på tv med Jonas. VI gick och la oss tidigt för att sen på lördagen kunna gå upp skapligt, för vi behövde städa och göra det lite fint innan Jonas mor och far skulle komma upp ifrån Småland. När vi var klara så skulle vi möta dem, så at de sedan skulle hitta hit. När vi hade visat lägenheten så tog vi en tripp upp till Media Markt för de vill ju se hur deras son jobbar. Sen hände det inte så mycket mera den dagen mera än att vi åt god mat och kollade på tv. På söndagen däremot så kom jag ganska tidigt så var vi hemma ett tag sen åkte jag, Jonas och hans mamma på Turinge marknad. Det regnade lite men det gjorde inget för det var så himla mysigt och jag tycker verkligen om att umgås tillsammans med hans föräldrar. Senare sen på eftermiddagen åkte dem hem och jag och Jonas tröck ner oss i soffan med lite grönsaker och dipp *mums*

Nu ska jag ta mig en smörgås och sen blir det nog sängen, fast få sova ensam inatt. Jonas är inte hemma =(

lördag den 13:onde

Jag vaknade i morse och kunde inte andas genom näsan och därför var jag helt torr i munnen. Jag går upp och tar mig lite vatten och sprayar i nässpray i förhoppning om att kunna andas åter igen. Men när jag kommer tillbaka till sängen så kan jag fortfarande inte andas och Jonas säger att mig att ta nässpray *men för fan jag har ju redan sprayat in en flaska* tänkte jag då. Men sa inget utan la mig snällt ner igen och försökte somna om. Det gick sådära somnade lite till och från. Sedan jag gick upp vid 10 så har jag snytigt mig typ 100 ggr (intressant fakta).

Men nu är det snart dags att klä på mig och traska utåt. För vi ska möta Jonas föräldrar som kommit upp. Så nu har jag inte tid att blogga någe mera, men kanske gör det ikväll eller imorn.

image140

hösten smyger fram

image139


Nu har hösten smygit sig fram och jag tycker att det är tycker att det är ritkigt mysigt. De flesta andra vill bara ha sommar hela tiden, men vadå vinter och höst är ju så himla mysigt och jag blir verkligen glad av det. Nu när det börjat bli kallare så måste man ha mera kläder på sig, och det betyder att man måste införskaffa sig lite nytt till garderoben och vad är det för fel i det? Det är ju alltid skojj att handla nya saker, speciellt varma koftor och stövlar och liknande. Så jag förstår inte vad folk klagar på. Sen med vinter tar man yttligare ett steg och det blir ännu lite kallar och både jul och nyår kommer. Julenär något jag verkligen längtar till iår har inte gjort det de 3 senaste åren men nu känns det verkligen bra. Så på med mössan och stövlarna nu och njut av hösten.

M O A

Idag är det Moas dag för hon fyller 19 år

image138

Grattis på födelsedagen gumman ♥


helgen.

Nu har jag varit och pillat i plånboken igen och upp kom pengar så jag kunde köpa mig ett par nya skor.



Sen så har jag inte mycket mera att säga, förutom att jag längtar till på söndag då det är Moas födelsedag. Det ska bli skojj skojj =)

inventering.

image136Uppe med tuppen, ska alldeles straxt ner till bussen som tar mig till jobbet för en heldag och kväll med inventering. Helt galet mycket räknande. Kommer vara helt snurrig när jag kommer hem sen. Miljoner siffror i mitt huvud. När klockan ringde 05:30 så hade jag fått världens sötaste sms av min underbara. Det kommer hjälpa mig hela dan, blir jag trött och inte orkar mera så tar jag upp telefonen och läser smset igen bara <3

RSS 2.0