EN FYRHJULING STULEN

Oj oj oj idag har jag jobbat, jobbade mellan 12-15 och de han ju hända både de ena och de andra. Vi hann bli bestulna på en fyrhjuling och jag hann vara mycket bakis. Nej men det var fakstikt mycket som hann hända, får se hur de artar sig nu. Blir väl snack om det på morgonmötet imorn antar jag. Har sovit hemma hos mamma och pappa i några nätter nu, men imorn kommer jag och kissarna nog hem troligtvis.

Jadu så mycket mera har jag inte att berätta än att min lillebror är nu i Spanien i 4 veckor och jag har ingen att skojja med längre. Men men 4 veckor är ju inget (hmm). Men men jag hoppas ni har det bra alla där ute som är snälla människor och som jag tycker bra om.


♥ ♥ ♥
Helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig
Ja att vara förälskad, det måste kännas så här
♥ ♥ ♥

TISDAGEN DE 15 JULI

Vart ledig idag, har inte gjort så mycket mera än att städat och kolla på tv. Men det är skönt att bara ta det lugnt, ska alldeles straxt ta och börja med maten, idag blir det Cannelloni =) imorgon hade jag planerat att ta det lugnt på dan och kanske hinna ner en sväng på stan innan jag skulle börja jobba kl 16, men nu är det ändrade planer då jag ist ska börja jobba kl 12 för att Anne ville börja jobba kl 16. Mig gör det inte så mycket är ju ledig torsdag och fredag sen så det är lugna puckar.

Nej nu väntar jag bara på att Jonas ska komma hem så ska vi styra mat och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

PS. myggorna kommer in på natten och ger mig bett på fötterna det gör j*vligt ont. DS


JOBB

Just nu sitter jag på min lunchrast på jobbet och tråkar. Det är ingen annan som har lunch så jag har ingen att prata med =( det är en ganska så seg dag idag och det finns inte så himla mkt att göra, när jag inte står i kassan går jag mest bara runt och hänger. Men skit samma det blir bra när pengarna kommer sen. När jag slutar vid 17 så ska jag handla lite och sen blir det direkt hem och byta om till träningskläderna och ut och springa.

Sen vet jag inte vad som händer ikväll men det blir nog bara lungt, både jag och Jonas jobbar imorn så det blir vila vila vila. Men det är ju nästan de mysigaste av allt.

Nej nu måste jag fylla på mitt vatten och sen ut och jobba.... Ha det bra!

FREDAGEN DEN 11 JULI

Vaknade i morse av att jag hade så himla ont i benen så jag kunde inte  ligga kvar där och bara slappa. Så det blev att gå upp och lägga sig i soffan och läsa tidningen istället. Sen efter bara några minuter kom Jonas upp och då myste vi lite sen blev det frukost, Huddninge, Polisen och sen handlade.

En mycket skön dag och nu får vi se vad kvällen har att erbjuda, hoppas på att de blir film och choklad tillsammans med lite Ramlösa Blåbär. Jag har inte så mycket mera att erbjuda nu, i 3 dagar framöver nu ska jag jobba och slita men det kommer nog gå bra. Bara det att denna helg har jag både öppning och stängning båda dagarna och då brukar man alltid komma hem lite senare. JOBBIGT

Men ni får ha en bra fredagskväll så hörs vi kanske imorn, annars en annan dag.

JOBBET VÄNTAR

Idag är det då torsdag, jag sitter hemma och gör inte allt för mycket. Ska snart lyfta baken ifrån soffan och gå och koka lite katte. Sen börjar jag jobba kl 16 så vad jag ska göra enda fram tills dess får vi se. Funderade på att ta fram damsugaren och göra lite rent och snyggt här, men det är ju inte så skoj och dessutom blir mina små bebisar livrädda.

Igårkväll satt jag och Jonas och tittade på Wilma och frågade oss om de var en ekorre vi hade köpt ist, hon hoppar runt som en sådann och är verkligen överallt. Det är strunt samma iofs för hon är ändå typ en av världens sötaste katter.

1 år tillsammans med dig

suuuur

Shit vad grinig man kan vara nu när man vaknar då. För de första så kommer ju inte inläggen in man skriver och de visas inte på bloggen. För det andra så är jag sjukt hungrig men orkar inte gå till affären och vi har inget hemma. Och sen kommer jag inte på någe mera att vara sur över... Men nu ska vi se om denna skit blogg klarar av att ta emot detta inlägg då =/

tisdagen den 8 juli

Har inte fått göra så mkt idag, har nämligen feber och fick inte åka och jobba. Så idag har jag inte gjort något alls, mera än varit hemma hos mamma och pappa tillsammans med mina katter idag. Ikväll blir det att jag äter här sen åker jag nog hem igen, hem till Jonas och mig. Sen vet jag inte vad vi ska göra ikväll, antagligen blir det bara tv och sådära.
Imorgon är jag ledig och ska städa och fixa lite hade jag nog tänkt, sen få rjag se om det kanske blir tvätta. Har inte riktigt bestämt mig om jag orkar de.
Jag har inte så mycket mera att skriva om nu, men jag kan ju meddela att jag faktiskt är ganska så nöjd med min nya design =) kan ni inte se den så är det bara att trycka F5.

Nu är det bara 2 dagar kvar =) love ♥

måndag den 7 juli.

Regn, regn och regn det är vad denna dag består av. Jag somnade till regn och jag vaknade till regnet som slog ner i asfalten. Jag som hade tänkt att springa idag och gå ner på stan för att investera i lite nytt smink, men vi får se om det blir någe av dem. Sitter hemma hos mamma nu och tittar på någe program, vet inte ett dugg vad det är och det intresserar mig inte heller. Men snäll som jag är så sitter jag kvar här och håller sällskap.

Imorgon ska jag jobba, men jag ska ringa till Linda lite senare och fråga om man kanske kan dela upp mitt pass imorn för att jag mår inge bra. Har blivit förkyld och fått en väldig hosta och mår man inte bra så är det jobbigt att jobba mellan 10-20 det är ett riktit hästpass. Så vi får se hur det blir.

Nej nu ska jag ta och kurera mig lite, dricka en kopp te och sedan hoppa in i duschen sen blir det till att lägga sig i sängen och kolla på en film. Så ni får ha det så bra nu och håll er borta ifrån alla sjukdomar.


Du har visat mig vad kärlek är
Ja, allt vad den innehåller och bär
Jag önskar du vore här
För du är den jag håller mest kär ♥


att älska dig.

Det enklaste som finns är att älska dig
och det är något jag aldrig vill sluta med!

Idag känner jag mig väldigt glad och pigg, vet inte riktigt vad det beror på men det är inget jag klagar över.
Dagens händelser är få, men jag har hunnit med att titta på Sunes sommar, varit och handlat till kvällsmaten och sen har jag och mina underbara katter lekt och busat.
Nu sitter jag bara och väntar på att min man ska komma och så vi kan åka till jobbet där jag ska fotas till mitt passerkort och så skulle vi handla lite saker, sen bara hem och laga mat och mysa. Njuta av att det är fredag igen.

Om två veckor åker Jens till Spanien i 4 veckor och jag är inte ett dugg avundsjuk (lögn) men det är skoj för honom, men jag vet inte om jag skulle vilja vara nere i 4 veckor. Eftersom man vart där innan så har man ju hunnit att se det mesta så.
Och för mig är det nu bara 128 dagar kvar tills jag och min man åker till Thailand det ska ju bli
hur mysigt som helst längtar verkligen. Nu är de även bara några dagar kvar tills dess att jag och Jonas vart tillsammans i ett år. Vet inte riktig vad vi ska göra då, men någe mysigt blir det ju garanterat iaf.

Men men det var allt för mig idag, nu ska jag ta och sätta mig och kolla vidare på filmen tills dess att Jonas kommer hem. Sommaren gör mig glad och ännu gladare blir jag när allting annat känns så bra.




nu är det dags.

Jag har legat på latsidan ett bra tag nu, men nu får det vara slut med de. Jag har ju ändå 129 dagar på mig tills vi åker till Thailand så jag borde ju faktiskt kunna klara det om jag verkligen ger mig fan på att det ska funka. Annars är jag en sånn person som håller på ett tag men tröttnar fort så då blir det att jag lägger av med det helt, men så får det verkligen inte bli denna gång. Nu är det PÅ RIKTIGT......!

Så ikväll ska jag och Jonas ut och springa, han har ju varit duktig och fortsatt sedan sist vi började medans jag la av (dumt av mig) men nu känner jag att jag är taggad. Men jag skulle vilja hitta stegräknaren, jag vet nämligen inte vart Jonas har lagt den, städade idag men hittade den inte. Men men vi får se.

För övrigt så är de riktig skönt med sommarlov och det är riktigt roligt att jobba I LIKE =) sen är det väl inte så mycket annat som sker, ska inte hitta på någe speciellt i sommar utan vi sparar och ska glassa på ordetligt i höst ist =).

Men men got folk nu får ha det så bra nu så ska jag fortsätta läsa mina dagliga bloggar.

Dagens träning:
Löpning

/ Malin ♥

RSS 2.0