lördag.

Jag är ju verkligen sämst på att uppdatera, men det finns inget att göra åt de. För jag har verkligen ingenting att skriva. Nu kan jag ju berätta att jag sitter och kollar på repriser på tvn och ska snart sätta igång att plugga. Snart kommer Jonas hem ifrån jobbet och då kan vår myshelg börja. Imorn får man sova hur länge man vill och sen äta frukost tillsammans, det händer inte allt för ofta, tyvärr.

Ha en fortsatt bra lördag =)


43 dagar kvar ♥

Thailand

Det börjar verkligen närma sig sakta men säkert
55 dagar kvar ♥

3:e dagen.

Som sagt tredje dagen jag ligger hemma och är sjuk idag. Det finns inte mycket att göra än att ligga hemma i soffan och titta på film och dricka en massa te, jag försöker få lite plugg gjort men det är inte lätt när man inte är kry. Men idag måste jag göra ett nyt försök för nu är det lite mera än en vecka kvar bara, jag ska ha tenta nästa fredag. Och det är då ingen liten sådan heller, utan hela f*cking boken. Men nog om det, jag har valt det själv och tycker det är roligt så det är bara att ta sig igenom det.

När jag vaknade i morse fick jag reda på att Jonas bokat vilka platser vi ska ha på flygplanet. I och med att han kunde boka det så betyder det att det är bara 60 dagar kvar tills vi åker och vi bokade resan i april, så man kan ju säga att tden gått fort. Det är bara för att man hela tiden har haft så mycket att göra.

Men nu ska jag återgå till min film här i soffan och sedan hälla upp en ny kopp med jordgubbste. Ni får ha det bra allihopa, förutom du som är en värdelös och mycket ful person. Du lyckas då inte med mycket här i livet.


sjuk.

Vaknade med världens förkylning imorse, så det bar av till jobbet och försöka jobba, men det var inte lätt. När jag kom hem ifrån jobbet så hade äntligen Jonas kommit hem, han har varit borta i 2 nätter men ändå saknade jag honom så himla mycket. Har försökt plugga ikväll men det är inte lätt när man inte är helt kry, får se hur det går i skolan imorn. Men jag måste verkligen försöka gå. Har en viktig vecka framöver.

Plus att imorn när jag kommer hem ska jag plugga lite mera, träna om jag orkar och sen ska måste jag försöka kontakta Sonia, kassaledaren på jobbet och berätta om att det blivit lite fel i schemat. Jag har nämligen fått pass och ska jobba dagar jag har tenta och när jag är i Thailand, så det måste vi ordna.


en kul kväll

Igår var Jonas och köpte BUZZ så vi hade och göra hela kvällen. Det var sjukt roligt och verkligen något man ska göra när man är flera, detta kan man kalla partyspel. Men men nog om det, idag är det torsdag och jag har precis gjort mig i ordning och ska åka till skolan, vi har bara en lektion idag och som tur är är det en data lektion.

Efter skolan vet jag inte vad som händer, men jag ska nog åka till Jonas iaf så jag får åka bil hem, tänkte handla lite oxå. Sen hoppas jag på att hinna hem så jag kan träna men vi får se, Imorn och resten av helgen ska jag jobba så det blir bra, har så himla korta dagar på jobbet bara =(

Ha det bra gott folk, nu måste jag springa ner till bussen.

måndag 1 september

Dagen har gått fort, dagen började med att jag vaknade vid 10 då åt jag och Jonas frukost för han var ledig idag. När klockan blev 13 så bestämde vi oss för att åka iväg, för att vi skulle nämligen åka upp till Stockholm för att vaccinera oss. Nu är det ju bara 2 månader kvar till att vi åker. Så det blev en dag i stor staden, med lite shopping för mig.

Sen åkte vi hem och åt på Nancy´s här i stan innan vi gick hem till mamma och pratade lite och fixade, sen var det bara att flyga hem i bilen för att jag skulle hinna byta om och sedan åka direkt ner till träningen. Det var riktigt skönt med en timmes träning.

Imorgon är jag oxå ledig då blir det en massa plugg sen ska jag hinna med att tvätta och träna imorn. Sen på onsdag är de heldag i skolan och sen blir det väl antagligen hem och plugga igen.

Ska oxå bara berätta att jag har haft en toppen helg tillsammans med Jonas och hans föräldrar, vi har haft det så himla mysigt och mest bara tagit det lugnt. Men vi han baka och handla lite och synda med att vi ätit pizza.....


RSS 2.0