det är inte lätt när det är svårt

Ja vad ska man säga, jag är trött och jävlig. Saken blir heller inte bättre av att jag har en grinig annan person här hemma, man kan ju verkligen undra vad som står på. Har vart så i 2 dagar nu och fan ingenting är bra, är de samma imorn så tänker jag bli skit arg och typ skrika, helt enkelt bli riktigt piss off...

Idag har jag inte gjort mkt för världen mer än legat i soffan och kollat på What happens in Vegas som faktiskt var både bra och rolig, absolut en se värd film. Sen efter 12 där så blev de os på tv och då var det de jag kollade på resten av dagen tills dess att Monika ringde och frågade om vi inte kunde åka till Jula och handla lite saker, så innan vi kom ut därifrån så hann det bli både en gräsklippare, en infravärmare, sidoväggar till deras partytält och sen ett överdrag till grillen. Det är kul att handla när man får saker och ting lite billigare, eller lite nu snackar vi typ halvapriset..

Imorgon ska jag jobba 3 timmar sen vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på, får se om de kanske blir en tripp till Flemingsberg där Jens ska spela match eller om jag stannar hemma, det visar sig. Men ni får ha en fortsatt trevlig lördagskväll i 53 min till för sen blir de ju faktiskt söndag.

omtumlande

Det är inte alltid enkelt att vara Malin, just nu känner jag att jag skulle vilja vara någon annan orkar inte med någonting just nu allt känns bara jobbigt och tråkigt. Vaknade tidigt idag när Jonas och Fredrik åkt, katterna kunde inte vara lugna utan de ville väl antagligen att jag skull gå upp då och de gjorde jag självklart då.

Satte mig i soffan och tittade på några Paradise Hotel avsnitt, jag kommer ihåg när de gick och lite smått av vad som hände men ändå känns det spännande att titta på de igen. Klockan halv 11 skulle jag vara på Colin Leclairgymnasiet för att träffa min gamla ekonomi lärare. Jag har nämligen haft lite kontakt med henne i några dagar och jag har nämligen fått lite böcker av henne som jag ska ha denna termin när jag pluggar. Så det var jätte snällt. Jag har redan läst de ämnet med henne så de var därför hon hade dem böckerna.

Ikväll vet jag inte vad som händer, men imorn är vi bjudna på kräftskiva men jag har inte bestämt mig om jag har lust att gå ännu. Antagligen blir de att vi går, men jag har verkligen ingen lust och mamma gjorde de inte bättre heller. Men nu ska jag ta och fortsätta kolla på OS de är både simning och tennis nu. Sen funderade jag på att ta en promenad med katterna, eller promenad var kanske att överdriva men iaf gå ut så de får springa på gräset.

Flätat diadem.

Igår sa jag som sagt att jag skulle testa en sak och de blev faktiskt riktigt bra =)
det var väldigt lätt att göra oxå. Flätade som sagt ett diadem, tog en slinga från
vardera sida och la över på den andra sidan och fäste med hårspännen.



Inte den bästa bilden men man ser ju iaf =)

kärlek

God morgon!
Har precis sett 27 dresses, hade sett den innan men kom inte riktigt ihåg den. Men den är ju riktigt bra, men man kan nog kalla den "tjejfilm". Jaha vad ska man hitta på idag då? Jag tror att de blir att ligga i soffan efter att man städat, det ser för taskigt ut här hemma. Men de är snart avklarat.

Ska testa på en ny sak sen med håret sen så får vi se om det blir bra. Blir det bra så kanske jag tar någon bild men annars skiter vi i det. Men men nu ska jag ta och städa lite sen blir det duschen.

Absolut den bästa rockballaden någonsin, tröttnar aldrig på den.




slutet på sommaren

Snart har en hel sommar gått och vad har jag gjort? Jag har verkligen inte gjort någe speciellt, har iofs inte hunnit göra så mkt heller eftersom både jag och Jonas har jobbat som tokar men det är ju bara för att vi ska hinna samla på oss massa pengar tills de att vi åker =) och nu är de inte allt för länge kvar.

Min sista dag jobbade jag i söndags sen är jag ledig i två veckor nu om de inte ringer in mig. Sen börjar skolan om 2 veckor och det ser jag fram emot, har hunnit fixa mina böcker oxå så de är inget jag behöver tänka på längre fram sen.

Idag ska dagen bestå av shoppande, åker upp till Skärholmen om en timme för att leta efter de perfekta jeansen, får se om jag lyckas hitta de eller om de är någe annat jag kommer hem med, de känns som om de är störst sannolikhet för att de blir de andra alternativet.

Ny design igen, ser ni den inte så tryck F5 så ska ni få se. Blev riktigt nöjd faktisk =)
Ha en bra dag nu alla som jag tycker om, ni andra skiter jag i.

handtag, famntag, klapp eller kyss

Valet blev famntag blandat med kyssar. Kände mig inte riktigt kry igår kväll mådde lite sådära, hade en konstig känsla i mig och kvällen slutade med att jag nös och snorade en massa. Så där fick jag min förklaring, jag har blivit förkyld.
Men tur är att man har världens bästa pojkvän som kramar om en och tar hand om en. Hade inte kunnat somna bättre än vad jag gjorde igår, men en varm och mysig arm omkring en. Har verkligen världens bästa pojkvän =)


Äcklig


Du är ful och äcklig
samt en mycket störande person
kom tilbaka när du vill någon gott

"Sjukt stark öl"

Sådär då var jag tillbaka igen, eller det blir nog kortvarigt för jag tycker inte att det är så himla skoj längre. Men jag skriver lite då och då, när jag känner för de och har något att berätta helt enkelt. Idag har jag det, veckan som varit har vart jätte skön, jag har legat på stranden med mamma och myst. Shit vad varmt det varit och jag har verkligen bara njutit och försökt ta vara på den tiden. Så himla underbart.

Men sen har jag hunnit med att jobba en hel del oxå, men det känns bara bra eftersom att man blir lycklig i slutet av månaden. Som jag sagt tidigare så är min lillebror i Spanien och jag och Jonas har vart några gånger uppe hos Monika där och myst och grillat, Fredrik och oxå varit en stor gäst, men det är bara trevligt, vi har haft våra små fester =) på mig, Jonas och Fredrik men OJ så skoj det varit.

Igår när väcktes jag av min älskling som berättade för mig att han inte skulle jobba igår utan vi skulle nämligen åka till Kolmården hela dan igår. Så vi åkte vid 10 igår och kom hem vid 18 och oj vad varmt och mysigt vi hade det. Det var verkligen en av de bästa dagarna i sommar.

Ikväll kom mamma och pappa hem ifrån Tyskland så i veckan ska jag umgås med dem deras sista senester vecka, sen går allt tillbaka till de vanliga igen. Och jag jobbar imorn sen jobbar jag inte fören nästa lördag och de är ju faktiskt lite skönt, behöver få vara lite ledig nu innan skolan börjar igen.

Men nu ska jag ta och avrunda här, Jonas ska komma och sätta sig här i soffan med mig så får vi se vad som händer =P jag tror att de blir film eller tv, men de blir antagligen mys som alltid.

P.S nu är det bara 99 dagar kvar älskling (till Thailand, som är mitt livs bästa födelsedagspresent) D.S

RSS 2.0