HAHAHAHA

Tänkte bara för er som kanske har en tråkig kväll,
så ska jag visa en skoj video.



Geeee mig.

Geee mig något spännande att göra, någe jag kan hitta på om kvällarna samtidigt som jag sitter vid min dator eller vid tv:n. Iaf någe jag kan hitta på några dagarn framöver för snart sätter det igång och det blir en massa plugg, men så länge lixom. Några förslag?

Imorgon blir det skola igen. Vi har nu börjat med både löner och it. Lönerna var spännande och intressant men IT:n tycker jag mest bara blir plågsam att sitta och lyssna på för att det är bara enkel repetion och att behöva gå igenom saker man redan kan är ju inte så skoj. Inte när man gått igenom de 1000 ggr känns det som. På torsdag har vi fått en lektion inlagd nu, när jag trodde att jag skulle vara ledig. Men det är bara mellan 13-16 så det är ju ingen fara.

Har inge spännande att skriva om, men jag hoppas att ni har det bra allihopa. Saknar er mina tjejor, vi får ta och hitta på någe när alla är tillbaka på banan igen.

/ Malin ♥

Björn Rosenström - Värdelös

Men du:
Glöm inte bort, Glöm inte bort, (glöm inte bort)
Glöm inte bort att du är värdelös (värdelös)
och illa omtyckt för den du är (ditt jävla svin)
Glöm inte bort att du är värdelös (värdelös
Det är väl inget mera med de?


Det är en låt som jag tycker passar så himla bra in på olika människor.
Men det finns vissa som är mer värda den titeln än andra.
Eftersom detta är en blogg som är allmän för omgivningen så tänker jag inte
vika ut några personer. Men de som är värdelösa har verkligen valt det själv och kommer
inte komma därifrån heller. Så förstår ni förblir värdelösa.

Grattis till titeln.

seg uppdatering.

Nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade och det har hunnit hända en hel del. Förra veckan var det några dagar jag var i skolan och hade gruppdynamik och det gav verkligen mycket, lärde känna många mera och nu tror jag att jag kan de flesta namnen oxå. Det är ju alltid en bra början iaf. Jag har blivit riktigt bra vän med 2 st iaf, dem heter Victoria och Desirée skit sköna tjejer.

I fredags efter skolan så blev det en del shopping för mig, ville nämligen hitta någe att ha på mig till på lördagen och de hittade jag. Hittade även 2 tröjor, en väska, smycken och sen lite småsaker. Men jag är riktigt nöjd. Men extra glad blev jag ju när jag hittade min klänning, en svart tubtops klänning i satin. Skit fin. Sen var det bara hem och titta på Let´s Dance och vänta på att Jonas skulle komma och hämta mig. Sen hem och mysa.

I lördags var det då fest som gällde, på dan hämtade jag buketten på jobbet som Susann hade gjort. Skit fin. Sen bar det av til Vackstanäs när Jonas kom hem, vi åkte med bussen ifrån stationen. Sen var det mingel och fördrink. Efter någon timme fick vi gå in och sätta oss och vänta på middagen, det blev en 3 rätters.

Förrätt: Röding, sallad och örtdressig
Varmrätt: Oxfilé, klyftpotatis med vitlöks creme och en varm tomatsallad
Efterrätt: Chokladbrownie med mango och chilisalsa

Asså det var så sjukt himla gott, det var länge sedan jag åt någe så gott. Efter maten var det paketöppning och sen så började festen med liveband och en massa dans, och baren var full med en massa gott. Vi hade det kul tillsammans med alls andra. Men det var mest jag, Jonas, Jens, Ida och Kim som höll ihop. Det var ju lixom bara vi som var lite yngre. Men vi hade det väldigt skoj iaf, var hemma runt halv 3.

image177


Igår gjorde jag inte mycket alls låg mest i soffan hela kvällen. Men idag har jag och Jonas varit ute på en riktigt shoppingtur. Vi har varit på Ikea och sen storhandlat på Maxi. Det blev mycket bra saker, men jag måste nog erkänna att jag tyckte det var roligare att handla på Ikea. Lite mera saker man kan göra det fint med och liknande där. VI köpte lampor, en blomma, hylla och sen lite småsaker så nu börjar det bli klart på riktigt. Nu är det bara de riktigt dyra sakerna kvar att köpa som kommer så småning om. Vi måste bara spara lite så är de klart sen. YEES.

Imorn är det skola igen, min riktiga lektioner börjar imorn så det blir spännande och roligt. Ska köpa mig lite nya böcker imorn. Sen är det skola på riktigt. Jag tycker det är så himla kul och jag vill bara komma igång på riktigt nu, det är helt sjukt men jag längtar efter att få plugga. Jag kanske är galen, men då får jag nog låta mig vara de.

/ Malin ♥




yngst men längst.

Nu har jag vart yttligare en dag i skolan. Idag hade vi gruppdynamik och skulle lära känna varandra lite bättre och det var riktigt skojjigt och lärorikt. Har fått veta en hel del om min klasskompisar och de om mig. Känslan som jag har nu är att jag kommer nog trivas super bra med dessa människor, säkert bättre med vissa än andra. Har inte så mycket mera att skriva idag, men uppdaterar framöver.

Just nu längtar jag bara tills på lördag när de är fest och buketten jag har fixat kommer att bli så himla fin, bara för att jag har världens duktigaste Susann vid min sida.

/ Malin ♥

första dagen i skolan.

Idag hade jag min första dag i skolan det var både spännande och lite läskigt. Det känns faktiskt lite som om jag är tillbaka på mellanstadiet för skolbyggnaden och inredningen påminner mig om den. Men nu är det såhära att jag läser en KY-utbildning på Frans Schartau och jag läser i 2 år för att sedan vara klar löneeknom.

Till en början kommer vi att ha ganska mycket i skolan, det blir långa dagar. Nästan 5 dagar i veckan och det är tiderna 9-16 så det kommer bli kämpigt. Men men det är bara att le och sätta sig på tåget och åka. Fast det hära med att pendla ser jag inte som något problem, förut åkte jag ju ännu längre och jag var inte ens less på de efter att ha åkt samma strecka i en månad. Men nu är det nog pratat om skolan.

Nu ska jag sätta mig vid tv:n igen men jag vet inte vad jag ska kolla på idag, för jag har nämligen nästan kollat klart på Grey´s Anatomy så jag måste vila lite med de annars har jag inget att kolla på på torsdagen när jag är ledig. Men det blir nog bra. Ha det så bra alla.

/ Malin ♥

kuk helvete

Läste just i Åsas blogg att vi ska få inventera om, bara för att några spån hade gissat om hur mycket det kunde vara, sen hade dem glömt att räkna en massa pallar. Hur jävla duktiga får man vara egentligen. Hoppas verkligen jag går i skolan den dagen för jag tänker inte slava och räkna all skit igen, VÄGRAR.....

Aja men nog om det nu, imorn börjar jag skolan iaf och det ska bli skojj och spännande. Jag är inte speciellt nervös utan mer spänd för att få se vilka jag ska gå tillsammans med. Det kanske bara blir typ 35 åriga ryskor eller någe. Vi får se imorn jag uppdaterar och berättar imorn.... För nu ska jag och älsklingen kolla på I am legend så får vi se om den är någe att ha oxå..... Men ha det så bra tills imorn nu.

Malin ♥

image175

Jag är FETT arg

ibland brister det.

Mormor var min förebild hon var den jag vill vara hos varje helg, den jag ville umgås med för det mesta. Kom och tänka på henne nu och blev ledsen för att jag vet inte riktigt om man förstått att jag aldrig mer kommer att få träffa henne, eller så är det något jag inte vill förstå. Iår är det 4 år sedan hon dog. Jag har inte mått dåligt under dessa år men vissa dagar känner jag en enorm saknad och jag önskar verkligen att jag skulle få ha henne kvar. Jag ville att hon skulle få vara med och se när jag tog studenten. Men jag vad allra helst hade velat är att hon skulle få träffa Jonas och att han skulle få träffa henne. Mormor var och är fortfarande min ledstjärna. Jag är väldigt lycklig som det är nu, men jag kunde vart ännu lyckligare! Vill bara att du ska veta att jag saknar dig så himla mycket.

/ Malin ♥


lördag igen.

Kändes som om de ganska nyligen var lördag, inte för att jag klagar men ändå. Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag börjar skolan och jag är riktigt spänd, shit så skoj det ska bli. Så på måndag kväll kommer det bli att jag ska sitta och ragga ihop lite böcker så att jag sedan bara kan sätta igång. Skoj skoj.

Jag är glad att jag inte väntar med att plugga, nu kommer jag få mig en riktig utbildning och sen kunna jobba med det i några år. Sen om jag skulle trötta på de så är det ju bara att utbilda sig på nytt. Så himla svårt är det inte. Så sätt igång att plugga nu, jag tror iaf man vinner på det i slutendan att man har en inriktad utbildning. Men alla är ju inte som mig, jag tycker ju att det är ganska så skoj att plugga om det är saker som intresserar mig. Så det ska bli skönt att komma igång så jag kommer nog ha ganska så fullt upp.

Men idag är det ju som sagt lördag och jag vet inte riktigt vad jag sak göra. Eller jag ska väl umgås med Jonas och sen skulle Fredrik titta förbi oxå, så det kan bli skoj. Sen blir det Jens match oxå. Nu har jag inte så mycket mera att skriva, nu ska jag krypa ner i soffan igen och fortsätta kolla på Grey´s Anatomy *bästa serien*. Sjukt glad över att jag fick boxen, min tid var räddad.

/ Malin ♥

saknad.

Nu när jag suttit och klipp ihop min film så kommer verkligen saknaden fram, jag saknar att gå till skolan få vara med sina kompisar hela dagarna och samtidigt få en utbildning. En mycket bra tid som jag gärna skulle vara med om igen.



SP3B ♥


inte alltid 100 %

Allting kan inte alltid vara  100 % utan ibland måste man få känna sig lite svag och osäker. Just nu är det mycket som snurrar runt i mitt huvud. Skolan börjar på måndag och vad kommer hända där, vad blir de för klass, kommer jag trivas? Sen så är det andra saker som gör att jag sjunker ner till ungefär 75 % (men de har inget med Jonas att göra, så tro eller försök inget) det handlar mer om min släkt och vänner.

Men nu har jag något jag verkligen ser fram emot och det är 50-års festen vi ska på nästa lördag, det ska bli så himla kul jag längtar verkligen. Tycker om att få göra saker tillsammans med dig och med min släkt. En kombination mellan dig och min släkt, bättre än så kan det inte bli. Älskar de.

Imorn vet jag inte vad jag ska hitta på, det blir väl att kolla på Grey´s Anatomy säsong 3 som jag fick av min älskling igår, hjälp vad glad jag blev =) tack älskling <3

Nu ska jag sätta mig och kolla på tv och njuta av Marabou med nonstop mm´mm´mm, sen börjar ju "I huvudet på Gynning" idag och hon ska besöka en 8 barnsfamilj i Södertälje så nu ska vi se hur mycket man känner igen sig. Jag vet vem familjen är, men kanske att man ser annat man kommer känna igen. Men ha en mysig tisdag.

/ Malin ♥

lördag.

Usch vilket tråkigt väder det är, man blir ju sjukt deppig. Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, men jag ska nog fråga Jonas om vi kanske inte kan ta en tripp till Ikea för att få hem saker man verklign behöver. Typ så jag får ordning på mina kläder inne i garderoben... Sen hittar man alltid saker för att fräsch till lite oxå.

Igår var det myskväll och dag, bästa på länge måste jag säga. Tittade på Let´s Dance och åt gott, underbart. Vid 8 ringde Susann och frågade om jag kunde jobba ist för Camilla på söndag och det är klart att jag ställer upp. Men nu ringde pappa i morse och hade typ panik över att Jens match blivit flyttad till Scaniarinken, det är ju bara jag som kan klockan där. Så jag fick ringa till jobbet och ändra mina tider och ha mig. Men det löste sig till slut, så imorn efter jobbe blir det Jens match. Men sen ska jag fasiken bara hem och vila =).

Nu är det inte länge kvar tills jag börjar skolan och det ska bli så HIMLA skojj, åh vad jag längtar...... Hoppas det blir efter min förväntningar och inte blir likadant som förra gången.... *hoppas hoppas*

Ha det bra alla sålänge, och Moa jag vill fortfarande få tag i dig, snart åker du... Varför svarar du inte på sms? =(

// Malin

oj då.

men oj så fel det blev igår när jag skulle lägga upp videon jag prata om.
 så den kommer idag ist. Lyssna och njut


långa dagar med trist väder.

Nu börjar de kännas i kroppen att jag vart hemma för länge, nu måste jag få igång min vardag igen så att jag går på någon rutin. Men det får bli sen när jag börjar skolan, då kommer jag har saker att göra så gott som hela tiden. Skola på dagarna och plugg om kvällarna...

Men i all min tråkighet så ringde Alex från jobbet och frågade om jag kunde jobba imorn och på tors och självklart ställer jag upp när jag får vara på present och fixa *yeeeees*. Sen är det ganska så sköna pass, mellan 8-16 det blir bra med money money.. Nu när jag ska bli en fattig student igen.

Fast det finns en sak jag hatar just nu, det är en viss dator jag vill kasta åt helvete. Sjukt less på den!

Njut av en sjukt bra låt.


snö snö, underbara snö.

Idag vaknade jag och tittade ut genom fönstret och såg bara ett enda vitt täcke på backen, så skööönt. Jag har verkligen längtat, men jag önskar att jag vore några år yngre så jag kunnde springa ut och lägga mig i den, åka pulka kan jag ju göra fortfarande men det är inte så himla kul att göra de ensam. Så när jag hittat mig en pulka kompis så ska jag ut i det vita och åka pulka.

Jag är fortfarande helt slut efter gårdagens inventering. Var på jobbet kl 7 och kom hem kl 20 under alla dessa timmar så räknade vi sak efter sak efter sak. Men jag förstod inte riktigt hur de hade tänkt med planeringen, varför fick folk börja gå hem innan vi var klara? Det ledde ju till att vi som var kvar var mer än slut de sista timmarna och siffrorna bara snurrade i huvudet. Men men orkar inte fundera på de, nu är de klart iaf och jag önskar att det dröjer länge tills nästa gång.

Det är nu 2008 och jag har inte avlagt några nyårslöften, för att jag är så sjukt dåligt på att hålla sånt så då blir jag bara ledsen på mig själv istället. Därför har jag bestämt mig för att inte ge några. Men jag hade det jätte mysigt på nyår, var nere i Småland med Jonas familj och deras vänner. Trevligt folk, god mat och fina fyverkerier, kan inte bli så mycket bättre....

Under mina närmsta dagar vet jag inte vad som händer, ska umgås lite med Jens imorn och sen får vi se. Jonas är iaf ledig i helgen så det ska bli mys om vi kanske kan hitta på någe....

Men en sak undrar jag, Moa vart har du tagit vägen? Jag får inte tag på dig i mobil och ingenstans =( vill få tag dig så hör av dig om du läser detta iaf.

RSS 2.0