du är inte välkommen här längre.

Måndag den 21 april är det idag, månaderna bara springer ifrån mig. 4 dagar kvar till löning och det är en lättnad i det hela. Vad som hänt det senaste dagarna är att i helgen har jag jobbat och verkligen slitit arslet av mig, det har varit så himla mycket att göra. Jag och Susann hann knappt andas i våra pensé race och alla andra. Det var likadant både på lördagen och söndagen när jag kom hem på kvällarna så var jag verkligen HELT slut, igår gick jag och la mig och sov i några timmar för att orka med kvällen.

Idag har jag inte gjort mycket mera än att pluggat och varit på jobbet och pratat med min chef som verkligen har ett problem, jag är så glad att jag kommer att slippa arbeta åt honom om en månad. Jag har ju som tidigare nämnt fått ett nytt jobb och jag ska börja jobba på Jula som blir en nyöppnad butik i Moraberg, faktiskt så är det så illa att det kommer att ligga bredvid Plantagen. Men jag hade vart nervös innan att prata med honom för att jag vet att han inte är okej, eller snarare han vet inte hur man handskas med sin personal. Men iaf han satt ute på verandan så jag satte mig där och prata med honom och förklarade precis hur det stod till och sådära, men han vart inge vidare glad åt det att jag skulle byta jobb och han försökte verkligen med att jag skulle stanna genom att fråga om jag ville ha mera tider och så vidare. Men jag sa att jag hade bestämt mig för Jula men om han ville att han fick ha kvar mig och ringa mig om det krisade, men då sa han bara "väljer du Jula så är du inte välkommen tillbaka" och när man får höra något sånt så känner jag att jag vill inte ens komma tillbaka om man ska vara sådära.
Jula verkar ha mycket bättre hand om sina anställda, jag trivs redan där fast att jag inte ens vet vem min chef är och vilka jag ska jobba med, så kommer det bli SÅ himla mycket bättre där.
2 år på Plantagen räcker och det ska jag begrava långt ner i jorden nu. Visst finns det nackdelar med att sluta oxå, jag kommer att förlora mina arbetskamrater. Jag kommer inte att få jobba med Susann någe mera och hon har blivit en så himla nära vän för mig, så jag kommer verkligen sakna dig gumman. Men eftersom det nu är så nära så kommer vi iaf kunna äta lunch tillsammans....

Nu har jag inte så mycket mera att säga, sitter hemma och väntar på Jonas och ska öppna mina FEK böcker och plugga lite till, eftersom att jag har en stor tenta på onsdag *trist* men sant. Nej men ni får ha det så himla bra tillsvidare så hörs vi.

/ Malin ♥

Martin Timell - Albin 8 år

mycket mycket skoj



HAHAHAHA ♥

regn regn regn

Det har regnat konstant nu i över 12 timmar, ska det aldrig sluta? Det började regna igår när jag och Jonas var i skogen och sprang, sen blev det bara mera och mera. Vi som skulle ut idag med, men det kommer man antagligen bara ramla och slå sig istället så det kanske inte är värt det. Så min dag kommer att bestå av plugg och kanske sätta upp ljushyllorna, om jag kommer på vart vi ska ha dem.

Nu i veckan blir det en massa skola iaf och sen vet jag inte så mycket mera, nästa helg ska jag jobba iaf. Sen är det ju snart valborg oxå och då blir det nog att vi åker ner en sväng till Småland och se hur det är där. Det ska bli jätte skönt att få åka iväg lite.

Men nu ska jag sätta igån med mitt pluggande så får vi se hur lång tid det tar, sen så om det kanske blir uppehåll så kanske jag orkar ta mig en tur ner till solariumet.

/ Malin ♥

GOSSIP GIRL

Det kommer bli kämpigt att komma med en serie som är bättre än denna, låg och kollade på några avsnitt nu när jag åt frukost. Shit asså den är grym och jag kan knappt vänta tills nästa avsnitt kommer.

Gossip Girl ♥

image192

lördag härliga lördag.

Dagen i ens ära har inte bjudit på speciellt mycket, vaknade i morse när Jonas åkte till jobbet då gick jag upp och läste tidningen stod iofs inget viktigt i den men iaf. När jag hade satt mig i soffan så kollade jag på min hög med skolböcker och såg framför mig hur mycket jag har att göra, orkade inte göra allting men jag skrev mitt protokoll iaf och började hitta fakta till min argumentation.

Men vid 13 så la jag ner plugget och tog tåget upp till mamma på jobbet, så åkte jag hem med henne sen, eller vi åkte in i kungens kurva och fixa lite köpte lite godis bla. Det är ju ändå lördag idag =)

Nu sitter jag mest bara och slappar och väntar på att Jonas ska komma hem så att vi kan gå ut att springa och sen bara mysa resten av kvällen, jag vet inte om det är någe bra på tv men annars får man väl ta och kolla på en film eller något.

Men hoppas att ni har det bra där ute, eller åtminstonde vissa.

/ Malin ♥

man undrar ju.

Idag har det varit en bra dag, jag var i skolan i morse och skrev prov och det gick mycket bra. Sen åkte jag hem och la mig i soffan med Jonas, han spelade tvspel och jag la mig och sov. Så himla skönt. Efter några timmar så åkte jag och Jonas ut och sprang sen blev det en sväng hem till mamma och åt middag och Jonas bytte däck på bilen. Nu har vi precis kommit hem och jag ska kolla på tv och kanske plugga lite, men det återstår att se om jag orkar.

Jah har varit arg och besviken länge nu, men jag orkar inte längre Nu tänker jag sluta att bry mig, det känns inte som om det är något som jag tänker lägga energi på. Nu är det folk som får komma till mig, för det är inte jag som gjort någ fel. Jag visar bara att jag är arg och besviken.

För övrigt mår jag mycket bra, eller har lite ont i halsen. Men annars i livet så mår jag mycket mycket bra. Längtar bara en massa till hösten nu och jag tycker att det ska bli mycket skönt att vara ledig i helgen, så är de skolan som gäller på måndag igen *lit trist faktiskt*.... Men nu har jag inget mera att säga idag, så jag får tacka för mig.

/ Malin ♥

hur underbart är de då.

Då var resan bokad och klar =) jag kan ju inte mer än säga att det ska bli underbart, blir jobbigt att vänta hela sommaren nu bara. Längtar ju redan nu efter att det ska bli höst lixom.

YEEEEEEES underbart :D

image191

kärleken följer mig med stora steg.

Jag mår bara så himla bra, jag trivs med allting och det är bara så himla bra. Skolan går bra fast att jag tycker att det är jobbigt att åka in många gånger till lektioner som känns onödigt och som jag heldre skulle ha haft hemma. Men det är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det. Men själva skolan och pluggandet tycker jag är roligt.

Igår innan skola åkte jag in till stan för att kolla efter ett par nya byxor, det var inte många par om fall mig i smaken men jag hittade ett par svarta till slut. Sen var det bara en lektion och sen skynda sig hem, jag trodde nämligen att jag hade glömt att stänga av plattången hemma, så jag sprang ifrån bussen men sen när jag såg att allting såg normalt ut och det luktade inte bränt i trapphuset så kunde jag känna mig lugn. När Jonas kom hem igår så hade vi bestämt oss för att gå till Kusen och springa lite i spåret och det var precis vad vi gjorde, men det skönaste var när de var klart och man fick komma hem.

Pluggade sen lite på kvällen och spelade tv-spel, jag måste ju bara tillägga att jag är grym på Call of Duty 4 på ps3 *or noooot* men det var mycket roligt iaf, spelade i Jonas namn så han jobbarkompisar måste ju ha undrat vad fan han höll på med, haha.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och hälsar på eller snarare jag kom för att säga hejdå till pappa och Jens som åker till Tjeckien om några timmar och ska vara där i en vecka och spela hockey, det lär ju bli as skoj. Men jag är inte avundsjuk för ikväll ska jag och Jonas boka våran resa som till hösten. Det kommer troligtvis bli Thailand men det är inte klart ännu, vi får se om vi hittar någe skoj. Åh jag kommer bara gå och längta efter det hela sommaren nu ju.

Nu har jag inte så mycket mer att tillägga idag mera än att ni får ha en fortsatt bra måndag.

/ Malin ♥

söndag och runt halv 12.

Suttit och fördrivit tiden ikväll med att göra om min blogg, eller snarare min header. Blev faktiskt riktigt nöjg, men jag har även hunnit svära MÅNGA gånger.

Det har inte hunnit hända så mycket i helgen, jobbat och slitit men det har varit roligt. Alltid skoj att få jobba med Susann. Idag när jag slutat så kom Jonas och hämtade mig då åkte vi hem till mamma och pappa för att äta middag och fika, efter som att Jens fyller år idag. Grattis på honom.

Imorn blir de skolan och inhandla nya byxor. En kortis dag blir de men de är ju bara skönt =)

sov gott.

/ Malin ♥

min lillebror

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

image190

JENS 16 ÅR


torsdag.

Hej alla glada!

Idag när jag vaknade var jag på riktigt bra humör, men när jag kommer till skolan och får veta att jag tagit med mig fel böcker så vart jag mindre glad. De tyngsta böckerna vi har, hade jag tagit med mig men då hade de igår ändrat till en annan lektion men med samma lärare. Så nu ska vi ha en data lektion istället och jag har inte med mig mitt usb-minne, så jag vet inte vad jag ska göra då. Men jag kanske får lyssna och sen gå hem och göra klart allting.

I veckan har inte hänt så mycket, jag har bara varit i skolan och sådära. Det fortsätter jag med idag och imorn är jag ledig men vet inte riktigt vad jag ska göra. Ikväll vet jag inte hur det blir, Jonas skulle eventuellt ha med sig kompisar hem efter jobbet men jag har inte hört någe mera om de. Men vad jag kommer få göra då är att plugga och kanske kolla lite film eller liknande. Jag lär ju få lägga mig med min laptop inne i sängen för att han och kompisarna kommer antagligen okupera soffan och tv...

I helgen ska jag jobba och sen nästa vecka tar jag nya tag och ska vara i skolan hela veckan, tror inte att jag skulle vara ledig en enda dag. Sen vet jag inte vad som händer så mycket mera. Vad jag vet är att vi ska på kalas på söndag då Jens fyller år och sen på tisdag nästa vecka tror jag det är så åker pappa och han till Tjeckien.

Nu har jag inte så mycket mera att skriva, men jag får önska er en trevlig helg och dag och allt vad det är.

/ Malin ♥

tillägg

Jag vill bara tillägga om mina vänner att det gäller inte alla och de som de  gäller känner nog de på sig. Det finns oxå anledningar till att man inte kunde komma och vissa av dem förstår jag. Men inte alla. Fast de jag är mest besviken på är nog de som kom, Shit asså så gör man inte.

Malin

RSS 2.0